top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-07-2016 EM 2016 Tyskland – Italien med kloge odds eksempler

EM 2016 fortsætter med at være lukrativ.
 • 2 pletskud igår i Wales - Belgien: Igår gik odds i punkt 2 og 3 hjem. Odds på 2 og odds på 5,25 fandt vej til vores lommer i kraft af Wales 3:1 sejr over Belgien. (Læs selv analysen) . Havde du også spillet ”på det hele” , bør du være glad i dag.
Denne lørdag er det Tyskland og Italien, som skal mødes i den tredje kvartfinale ved EM 2016. Tyskland har fra dag 1 været den næststørste favorit til at vinde dette års Europa mesterskab anno 2016 og landet har med sin nuværende placering i turneringen indfriet forventningerne til fulde. Italien har i kraft af sit lands fodboldmæssige meritter været et af de lande, man aldrig kan udelukke på forhåd og de har været en dark horse. Alligevel er mange eksperter overrasket over, at Italien faktisk stadigvæk er at finde blandt kvartfinalisterne. Flere medier har inden slutrunden konkluderet, at det italienske landshold er det dårligste siden 1960- erne. Trods det har det italienske landshold formentlig den mest solide defensive akse ved dette EM 2016 med verdensklasse forsvarsspillerne fra Juventus Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci samt den i perioder bedste målmand i verden Gianluigi Buffon, der ligeledes til dagligt spiller for Juventus.

1. Italien er svære at vinde over – Dagens primære odds fidus står i flot odds til 1,61!

 • FAKTA: Italien er ubesejret i 31 af landets seneste 33 fodbold kampe i EM regi.
 • FAKTA: Indbyrdes kampe mellem Tyskland og Italien viser også interessante oplysninger, der støtter tesen om at Italien ikke taber i aften. Siden 4. juli 2006 har disse 2 lande mødt hinanden 5 gange. 2 uafgjorte resultater, 2 sejre til Italien og blot én sejr til Tyskland. Den enlige svale til tyskerne var blot en venskabskamp, mens Italien reelt kun har vundet 1 kamp i ordinær tid, idet den anden sejr ved VM i 2006 kom i den forlængede spilletid. Summa summarum: I ordinær tid har møderne mellem Tyskland og Italien i de seneste 5 møder resulteret i 1 sejr til hvert land samt 3 uafgjorte.
 • De kloge odds: Det er derfor baseret på historikken meget, meget sandsynligt, at Italien IKKE taber fodbold kampen mod Tyskland i ordinær spilletid. Spil dobbeltchancen, at Italien vinder eller uafgjort til odds 1,61.
 • De kloge odds: Det er også det uafgjorte resultat, (odds 3,00 på ”X”) som bør være det mest sandsynlige i denne 50/50 kamp. (Odds fra bet365  og Tipico)

2. Få mål er en italiensk recept ved dette EM 2016

 • FAKTA: Tyskland har holdt ”nullet” ved denne slutrunde i Frankrig.
 • FAKTA: I Italiens seneste 4 kampe i træk ved denne slutrunde, er samtlige fodbold kampe sluttet med UNDER 2,5 mål.
 • De kloge odds: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,50. (Unibet eller Tipico)

3. Kampens resultat

 • NB: I kraft af italienernes fokus på og tæt på perfekte defensive kvaliteter, så ligner dette en 0:0 selvom kampe sjældent slutter med det resultat. Odds på 0:0 står blot i odds 6, så undlad at spille på ciffertips.

4. Er du typen ”Jeg holder med Tyskland”

 • FAKTA: Tyskland har vundet 24 af landets seneste 29 kampe i EM regi. I de første 4 kampe ved denne slutrunde har Tyskland vundet 3 og spillet 1 uafgjort. (Se dog landets historik med Italien)
 • Odds: Spil på 1-tallet at Tyskland vinder til odds 2,30. (Unibet og bet365) (Ikke et odds vi anbefaler og selv spiller – men 50% af samtlige væddemål bliver ifølge bookmakeren Tipico lagt på 1-tallet trods det, at et ”X” faktisk er tæt på ligeså sandsynligt og også det som vi anbefaler, hvis man spiller på 1x2 odds.)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3