top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-07-2016 EM 2016 Frankrig – Island og odds forslag , Odds 2,75 og odds 41!

Island har overrasket flere gange i de seneste år, måneder, uger og dage. Landet har slået Holland 2 gange, De har slået Østrig og for få dage siden slog de England med flere verdens stjerner på landsholdet blandt andet Wayne Rooney. Ikke blot vandt Island over England, de vandt kampen ved at komme tilbage i kampen efter først at have været bagud 1:0. Intet synes at kunne stoppe vikingerne fra Island.I Danmark holder mange med de gæve islænding og det afspejler sig også i hvor odds kronerne placeres.
Læs fakta og overvejelser inden du oddser til aftenens sidste kvart finale kamp mellem Frankrig og Island. I dag har vores odds magiker fundet et odds på 41, som normalt er vanvittigt usandsynligt – men denne gang er det faktisk en mulighed!

1. Bookmaker rammer plet igen, igen og igen (Torsdag, fredag og lørdag)!

 • RAMMER PLET på det meste 3 dage i træk til EM 2016: Bookmaker DK ramte plet IGEN igår efter 1:1 i ordinær tid mellem Tyskland og Italien. Punkt 1 og 2 gik HJEM – du RAMTE PLET og som vi forventede, så sluttede kampen ikke 0:0 (punkt 3) , så var du en af de dygtige/ ”langsomme” som først fulgte odds fiduserne på Bookmaker efter tysk føring, så vil du ikke blot have fået odds 3 på et ”X” i live betting. Nok snak – STORT tillykke med gevinsterne for tredje dag i træk! Dette EM 2016 har vist sig at være særdeles profitabelt for os alle.
 • TV Info: Kampen bliver vist direkte på DR1 søndag aften, 3. juli 2016 klokken 21:00

2. Odds i ”1X2”

 • 1-tal og fransk sejr i ordinær tid giver odds 1,45.
 • ”X” og uafgjort i ordinær tid giver odds 4,50. Dagens hoved odds.
 • 2-tal og islandsk sejr i ordinær tid giver odds 8,50.
 • Alle odds herfra & herfra.

3. At være ubesejret i 90% af sine landskampe KAN ikke være en tilfældighed

- Island er en HUMLEBI, der ikke blot tror, den kan flyve – DEN KAN FLYVE.
 • FAKTA: Island er ubesejret i 9 af landets seneste 10 EM kampe.
 • Formodning & FAKTA / Overvejelser: Frankrig har med de objektive briller på et bedre landshold på samtlige pladser på banen end Island. I den seneste landskamp mellem Island og England var det nogenlunde samme styrkeforhold mellem Island og modstanderen, som det er i dag. Frankrig har dog den fordel, at de spiller på hjemmebane meeen, det er også en ulempe, idet landet forventes at vinde kampen i dag uanset at den islandske modstander har spillet særdeles frygtløst og effektivt gennem hele kvalifikationen og slutspillet. Derfor – havde vi ikke den historik at se tilbage på med Island, som vi har, så ville dette være en af de kampe, hvor man ville vurdere, at Island burde være chanceløse. Vil de så være det i aften? Til det er det korte svar NEJ. Kampen mellem England og Island viste os alle, at islændingene spiller som en helhed. Spiller for spiller er Island ikke noget særligt, men ligger du alle spillernes indsats sammen, så har de et landshold, der kan spille lige op med selv de bedste nationer. Det viste kampen os mellem Island og England for blot nogle dage siden. Summa summaram, Island kan overraske igen – sammenligningerne mellem de nykårede engelske mestre Leicester fra Premier League og Island er ikke helt dum.
 • FAKTA: Island er en HUMLEBI der ikke blot tror, den kan flyve – DEN KAN FLYVE.
 • FAKTA: Flere bookmakere har til danske medier udtalt, at mere end 44% af samtlige spil i Danmark i dagens EM 2016 fodbold kamp går på et 2-tal og islandsk sejr på 1x2 –odds markedet.  Det er helt vildt og skyldes mere en dansk Island eufori, end at der er tale om en spillelyst der er baseret på objektive overvejelser. Spiller man på Islandsk sejr i ordinær tid – det vil vi ikke anbefale selvom odds på 2-tal er særdeles højt – se i stedet hvad der er mere fornuftigt og odds på det marked er faktisk alligevel højt.
 • Det Kloge Odds: Spil dobbetltchancen til uhørt høje odds, at Island blot skal undgå at tabe i ordinær tid. Odds på Island vinder eller uafgjort i dobbeltchancen giver odds 2,75 fra blandt andet bet365. KANON odds og ganske sandsynligt. PRIMÆRT HOVEDODDS. Odds er herfra: Unibet eller bet365.
 • Det kloge odds: Vil man spille på 1x2 markedet, så er det ”X” dog bør satse på. Værdien er er gigant stor på 4,50 og eftersom Island har en flot tendens i ryggen med at være ubesejret i 90% af sine EM – kampe PLUS de netop har besejret selveste England EFTER først at komme bagud 1:0 og dernæst vinde 1:2, det er flot betalt og sandsynligt. Odds fra Tipico eller Unibet.
 • Det Kloge odds: Bør man overveje 1-tal og odds på 1,45 på Frankrig. Nej – og det skyldes i overvejende grad Islands demonstration af, hvor dygtige de faktisk er trods landets beskedne størrelse i forhold til dagens modstander. Odds fra bet365. I dag er det "X" eller dobbeltchancen, se primært odds ovenfor.

4. Et odds på 41 til alle i Danmark, Island, Grønland og Færøerne, som er ramt af den islandske eufori.

Odds på 41 – Det KAN lade sig gøre – se hvorfor!
 • Det Kloge Odds: Kan Island gå hele vejen? Odds på at Island vinder EM er på 41 INDEN dagens kamp. Der er ikke mange kampe tilbage og spiller Island fortsat, som de har gjort hidtil og har lidt held i sprøjten, så er der faktisk kun 3 kampe tilbage. I princippet skal Islændingene blot ”holde nullet” og dernæst klare paragrafferne i straffespark – som alle ved ofte er et lotteri. Det er ikke umuligt og er man, som flere danskere allerede, er, blevet bidt af den islandske eufori, så kan et lille ”bet” på 100 kr på Island som samlet vinder vise sig at give 4000 kroner i lommen om blot en uges tid! En ekstra bonus ved dette ”bet” er, at man i aften med garanti vil holde med islændingene som var det helt tilbage i 1992! (Dette odds er ”sakset” fra bet365)

5. Statistik fra Islands EM 2016 kampe mod Østrig og England

England - Island

 • Resultat i ordinær tid er 1-2 sejr til Island. Bemærk Island havde 5 skud indenfor målrammen mod Englands blot 4 skud! De islændinge kan sgu´ et eller andet med en fodbold!
 • Få konto hos en bookmaker i dag.

Island - Østrig

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3