top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-07-2016 EM 2016 Portugal - Wales, Statistik og tendenser. Fortsætter tendenserne vinder vi! It is that simple!!!

Semifinale 1.  er et anliggende mellem Portugal og Wales.  Se odds eksempler og gratis statistisk materiale benyttet til at underbygge aktualiteten af odds forslagenes valide karakter. Du bliver klædt på til at spille med DIN forstand og ikke blot en tilfældig ”mavefornemmelse”.
 • Portugal - Wales kampstart 6.juli klokken 21:00- Hvilken eller hvilke tendenser tror du fortsætter onsdag aften 6. juli 2016???1. Portugal har spillet 100% uafgjort ved EM 2016

 • FAKTA: Portugal har spillet de seneste 5 EM kampe i træk uafgjort i ordinær tid.
 • FAKTA: Portugal har derfor hverken tabt eller vundet en kamp endnu ved denne EM slutrunde.
 • DERFOR: Spil på en gentagelse af Portugal´s uafgjort-tendens og få odds 3,10 på et ”X”. Meget sandsynlig. PRIMÆRT ODDS FORSLAG (Relevante bookmakere: bet365 & tipico)

2. Begge halvlege slutter uafgjort 4 kampe i træk

 • FAKTA: Portugal har spillet uafgjort efter både 1. halvleg og efter 2. halvleg de seneste 4 EM 2016 kampe i træk.
 • DERFOR: Få endnu højere odds på at stillingen både efter 1. halvleg og efter 2. halvleg i ordinær spilletid på markedet ”halvleg/fuldtid” = uafgjort/uafgjort  til odds 4,50. (Relevante bookmakere:  unibet & bet365)

3. Wales har vundet 83,33% af sine EM kampe

 • FAKTA: Wales har vundet 5 af aflandets seneste 6 EM kampe.
 • DERFOR: Spil på Wales vinder i ordinær tid til odds 4,00. (Relevante bookmakere:  tipico & unibet)

4. Semifinalens mest sandsynlige odds

 • FAKTA: Portugal har spillet alle sine kampe uafgjort i ordinær tid, mens Wales har vundet 4 kampe og tabt en enkelt i ordinær tid ved denne EM 2016 slutrunde.
 • DERFOR: Dobbeltchancen til odds 1,72, at Wales enten skal vinde kampen eller spille uafgjort i onsdag aften den 6. juli 2016 – begge scenarier forekommmer ganske sandsynige. (bet365 & unibet)

DETTE BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:

 • FAKTA: En markant svækkelse af Wales landshold, at Aaron Ramsey IKKE spiller semi- finalen. Ramsey er den nøglespiller efter Bale, der vel nok er den mest værdifulde og vigtige spiller på det walisiske landshold.
 • FAKTA: Portugal er favorit til at vinde over Wales ifølge bookmakerne, men Portugal har 5 forsøg i træk ved dette EM 2016 IKKE været i stand til at vinde en eneste fodboldkamp i ordinær tid. Trods det er Portugal onsdag aften i semi finalen.
 • FAKTA: Wales er et lille land med blot 3 millioner indbyggere, men landets lille størrelse til trods, så har Wales flere dygtige og også enkelte ekstremt dygtige spillere på sit landshold. Gareth Bale der til daglig spiller sammen med Cristiano Ronaldo på Real Madrid´s førstehold – han er fra Wales og han har allerede scoret flere gange ved dette EM.  Gareth er glohed!
 • FAKTA: Wales har i kraft af især Gareth Bale en enkelt spiller, der er kampafgørende og har han en af sine gode dage, så kan Portugal hurtigt vinke farvel til EM finalen.
 • FAKTA: Portugal har med med Cristiano Ronaldo OGSÅ en spiller, der er kampafgørende og bliver han virkelig tændt, så bliver det glohedt i det walisiske fodbold mål.
 • DERFOR: Odds: Det mest sandsynlige er et ”X” til odds 3,10 på "1x2"-markedet. Fraværet af Ramsey har betydning på den offensive front for Wales og Portugal har trods semifinale pladsen endnu en sejr i ordinær tid til gode. Styrkemæssigt ligger de 2 landshold derfor nu meget tæt på hinanden. (Relevante bookmakere: bet365 & unibet)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3