top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

VM kval. Danmark - Armenien - Gratis 100 kr bonus gave. - INGEN omsætningskrav

Dette tilbud er helt gratis og uden ”noget med småt” , som man ikke synes er fair. Denne bookmaker giver 100 kr til alle nye kunder samt eksisterende kunder, der er over 18 år. De 100 kroner SKAL bruges til EM kampen søndag aften klokken 18:00 mellem Danmark og Armenien.
 • Gratis 100 kroner kampagne: Gratis gave på 100 kroner - ingen omsætningskrav.
 • 100 kr. link udløber 10 minutter før kampstart den 4. september 2016 til VM kval. kampen mellem Danmark og Armenien. SKYND DIG!
 • De andre bonus tilbud fra denne bookmaker kan ligeledes benyttes - men vent med dem til EFTER du har spillet de gratis 100 kroner.

 
GRATIS 100 KR til Danmark - Armenien VM kval. 2018

A. 3 step til de 100 kr. Jeg kalder det en "gratis omgang" eller ”et bet på husets regning”

 1. Indbetal PRÆCIS 100 kroner på din bookmaker konto.
 2. Vinder Danmark - så har du vundet pengene.
 3. Taber du de 100 kr, så får du PRÆCIS 100 kroner tilbage på din bookmaker konto UDEN omsætningskrav og kan hæve dem igen, hvis det er det du vil. Denne bonus er den eneste af sin art og gælder KUN til landskampen mellem Danmark og Armenien.

B. Speciel 100 kroners gave til VM 2018 kvalifikations kampen søndag den 4. september 2016

C. Odds fiduser

 • FAKTA: Armenien har den i særklasse bedste fodboldspiller på sit landshold. Han hedder Henrikh Mkhitaryan og spiller til dagligt for Manchester United. Henrikh er SKADET og er IKKE MED i landskampen mod Danmark søndag den 4. september 2016!!! Kæmpe fordel for Danmark. Mkhitaryan er en verdensklassespiller og at han ikke er med – det lover godt for et dansk landshold.
 • FAKTA: Udelukkende 3 point er et acceptabelt resultat for et dansk landshold, der har ambitioner om at kvalificere sig til VM 2018 i fodbold. Det betyder at motivationen for at vinde for de danske spillere er på 10 ud af 10. Danmark har hjemmebane – klar fordel.
 • FAKTA: Danmark har i Åge Hareide fået en ny landstræner efter Morten Olsen er gået på landsholds pension. Det har resulteret i mere offensiv fodbold ergo mere målsøgende. Forvent flere mål end tidligere!
 • FAKTA: Det danske landshold har ”spiller for spiller” et langt, langt kvalitativt bedre udgangspunkt for at snuppe de 3 point end Armenien har det. Christian Eriksen, Simon Kjær, Højbjerg med flere.
 • FAKTA: Sidst Danmark mødt Armenien i Parken blev det til en 2:1 sejr til Danmark. Danmark er et stærkere landshold i dag end dengang og Armenien er væsentligt svækket!!!
 • FAKTA: Danmark spiller på hjemmebane, mens Armenien ALDRIG i de seneste 4 udekampe har fået point.
 • FAKTA: Danmark har i de 2 seneste hjemmekampe vundet først 4:0 over Bulgarien (7. juni 2016) og dernæst 5:0 over Liechtenstein (31. august 2016) . Begge kampe vidner om en dansk offensiv der sprudler. En målscore i dansk favør på 9:0!!!

DERFOR – de kloge odds

 • ODDS FIDUS: Det er dansk sejr, der er det mest sandsynlige. Danmark er faktisk så store favoritter til denne fodboldkamp, at det eneste odds, der er lavere og dermed mere sandsynligt på  ”1x2”- markedet (27 odds ialt se nedenfor , er 2-tal på at Aserbajdsjan slår San Marino.)  Danmark vinder sikkert til odds 1,36 over Armenien. Du kan desuden spille på det odds HELT 100% GRATIS hos Unibet (Gratis 100 kroner velkomst side – ingen omsætningskrav) – så alle i hele Danmark bør snuppe disse håndører. UDEN risiko og uden omsætningskrav. I aften bør blive en dag hvor vi alle vinder over bookmakerne.
 • ODDS FIDUS 2: Resultatet er det vigtigste – forvent derfor ikke en automatisk 4:0 til Danmark. Vores anbefaling er udelukkende at spille på det rene 1-tal i Danmark - Armenien og ikke andet i denne landskamp. Lad være med at være grådig!!!
 • ODDS FIDUS 3: Til dig der er lidt mere risiko villig, så er der et favorabelt odds på 1,43 på 2-tal i "Norge - Tyskland". Spil "1,43 X 1,36" = odds 1,95.

D. TV og radio INFO til landskampen Danmark - Armenien

 • Landskampen kan ses live på kanal 5 den 4. september 2016 klokken 18:00. Eller følg med gratis hos denne ligeledes fantastiske anden bookmaker, der har et par entusiastiske kommentatorer, der med garanti vil give et ekstra pift til kampens intensitet.

E. Mange penge i bookmaker bonus til landskampen

Overvej en ny bookmaker til porteføljen - alle giver en flot intro bonus. Bonus nedenfor er standard bonusser og kan altid indløses til nye kunder - så længe bookmakerne vil det naturligvis. De 4 nedenfor er de vigtigste bookmakere på det danske marked, men der findes mange flere.

Service info: Alle links går direkte til bookmakerne. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3