top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

VM kval. Danmark - Armenien - Gratis 100 kr bonus gave. - INGEN omsætningskrav

Dette tilbud er helt gratis og uden ”noget med småt” , som man ikke synes er fair. Denne bookmaker giver 100 kr til alle nye kunder samt eksisterende kunder, der er over 18 år. De 100 kroner SKAL bruges til EM kampen søndag aften klokken 18:00 mellem Danmark og Armenien.
 • Gratis 100 kroner kampagne: Gratis gave på 100 kroner - ingen omsætningskrav.
 • 100 kr. link udløber 10 minutter før kampstart den 4. september 2016 til VM kval. kampen mellem Danmark og Armenien. SKYND DIG!
 • De andre bonus tilbud fra denne bookmaker kan ligeledes benyttes - men vent med dem til EFTER du har spillet de gratis 100 kroner.

 
GRATIS 100 KR til Danmark - Armenien VM kval. 2018

A. 3 step til de 100 kr. Jeg kalder det en "gratis omgang" eller ”et bet på husets regning”

 1. Indbetal PRÆCIS 100 kroner på din bookmaker konto.
 2. Vinder Danmark - så har du vundet pengene.
 3. Taber du de 100 kr, så får du PRÆCIS 100 kroner tilbage på din bookmaker konto UDEN omsætningskrav og kan hæve dem igen, hvis det er det du vil. Denne bonus er den eneste af sin art og gælder KUN til landskampen mellem Danmark og Armenien.

B. Speciel 100 kroners gave til VM 2018 kvalifikations kampen søndag den 4. september 2016

C. Odds fiduser

 • FAKTA: Armenien har den i særklasse bedste fodboldspiller på sit landshold. Han hedder Henrikh Mkhitaryan og spiller til dagligt for Manchester United. Henrikh er SKADET og er IKKE MED i landskampen mod Danmark søndag den 4. september 2016!!! Kæmpe fordel for Danmark. Mkhitaryan er en verdensklassespiller og at han ikke er med – det lover godt for et dansk landshold.
 • FAKTA: Udelukkende 3 point er et acceptabelt resultat for et dansk landshold, der har ambitioner om at kvalificere sig til VM 2018 i fodbold. Det betyder at motivationen for at vinde for de danske spillere er på 10 ud af 10. Danmark har hjemmebane – klar fordel.
 • FAKTA: Danmark har i Åge Hareide fået en ny landstræner efter Morten Olsen er gået på landsholds pension. Det har resulteret i mere offensiv fodbold ergo mere målsøgende. Forvent flere mål end tidligere!
 • FAKTA: Det danske landshold har ”spiller for spiller” et langt, langt kvalitativt bedre udgangspunkt for at snuppe de 3 point end Armenien har det. Christian Eriksen, Simon Kjær, Højbjerg med flere.
 • FAKTA: Sidst Danmark mødt Armenien i Parken blev det til en 2:1 sejr til Danmark. Danmark er et stærkere landshold i dag end dengang og Armenien er væsentligt svækket!!!
 • FAKTA: Danmark spiller på hjemmebane, mens Armenien ALDRIG i de seneste 4 udekampe har fået point.
 • FAKTA: Danmark har i de 2 seneste hjemmekampe vundet først 4:0 over Bulgarien (7. juni 2016) og dernæst 5:0 over Liechtenstein (31. august 2016) . Begge kampe vidner om en dansk offensiv der sprudler. En målscore i dansk favør på 9:0!!!

DERFOR – de kloge odds

 • ODDS FIDUS: Det er dansk sejr, der er det mest sandsynlige. Danmark er faktisk så store favoritter til denne fodboldkamp, at det eneste odds, der er lavere og dermed mere sandsynligt på  ”1x2”- markedet (27 odds ialt se nedenfor , er 2-tal på at Aserbajdsjan slår San Marino.)  Danmark vinder sikkert til odds 1,36 over Armenien. Du kan desuden spille på det odds HELT 100% GRATIS hos Unibet (Gratis 100 kroner velkomst side – ingen omsætningskrav) – så alle i hele Danmark bør snuppe disse håndører. UDEN risiko og uden omsætningskrav. I aften bør blive en dag hvor vi alle vinder over bookmakerne.
 • ODDS FIDUS 2: Resultatet er det vigtigste – forvent derfor ikke en automatisk 4:0 til Danmark. Vores anbefaling er udelukkende at spille på det rene 1-tal i Danmark - Armenien og ikke andet i denne landskamp. Lad være med at være grådig!!!
 • ODDS FIDUS 3: Til dig der er lidt mere risiko villig, så er der et favorabelt odds på 1,43 på 2-tal i "Norge - Tyskland". Spil "1,43 X 1,36" = odds 1,95.

D. TV og radio INFO til landskampen Danmark - Armenien

 • Landskampen kan ses live på kanal 5 den 4. september 2016 klokken 18:00. Eller følg med gratis hos denne ligeledes fantastiske anden bookmaker, der har et par entusiastiske kommentatorer, der med garanti vil give et ekstra pift til kampens intensitet.

E. Mange penge i bookmaker bonus til landskampen

Overvej en ny bookmaker til porteføljen - alle giver en flot intro bonus. Bonus nedenfor er standard bonusser og kan altid indløses til nye kunder - så længe bookmakerne vil det naturligvis. De 4 nedenfor er de vigtigste bookmakere på det danske marked, men der findes mange flere.

Service info: Alle links går direkte til bookmakerne. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3