top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

3 spiltips til søndag den 18. september 20V16

Jeg spiller disse odds hos unibet, bet365 og oddset. Har ingen primær bookmaker mere - det er bedst at have mange. Det er faktisk direkte dumt ikke at have en konto hos samtlige bookmakere - hvis man spiller meget.

Odds "fif" til Søndag den 18. september 2016

Er du en vinder - så skal der investeres - intet kommer af intet!

13:00 Watford - Manchester Utd

En vinder statistik på 100%

 • Manchester United har vundet klubbens seneste 8 konfrontationer i træk mod Watford.
 • Spil på at den 9-ende fodboldkamp i træk slutter med 3 point til MU til favorabelt 2-tals odds på 1,57.

Fodbold målene vælter ind

 • Især Watford´s hjemmebane Vicarage Road har vist sig at være et drømme stadion for trofæ aspiranterne fra Manchester United. De seneste 5 hjemmekampe MOD Manchester U. har resulteret i målorgier på ALTID over 2,5 mål.
 • De seneste 4 hjemmekampe i PL mod forskellige modstandere har ALLE været målrige.
 • Watford er at sammenligne med en ost, idet klubben i 8 af de seneste 9 Premier League kampe har fået minimum 2 eller flere scoringer imod sig. Watford´s defensiv er så fyldt med huller – at et top motiveret Manchester United klub hold må forventes at score mellem 2-5 mål. Sidste gang klubberne mødtes på Vicarage Road var der især en spiller, som de fleste sikkert husker. ”Troy Matthew Deeney” – en fodboldspiller, der først på straffe i det 87- ende minut udlignede til stillingen 1:1 for dernæst at lave et selvmål i overtiden, så Manchester United vandt kampen 1:2!
 • Spil på en målrig fodbold kamp (OVER 2,5 mål) for 6´te kamp i træk på Vicarage Road til fornuftige odds på 1,85.

Zlatan Ibrahimovic

 • Zlatan er en af verdens 5 bedste angribere. I Manchester United har han allerede bevist sin målnæse med mål i 4 af klubbens seneste 7 kampe siden 3. august 2016.
 • Odds på Zlatan scorer ”når som helst” til oddset 1,95. Eller fordoblr odds (og risiko) og spil på ham som første målscorer til oddset 4,33.

18:00 Aalesund - Strömsgodset

 • Blot Start på sidstepladsen i den norske Tippeligaen har med sine 5 point i 11 udekampe fået færre point end Strømsgodset og Lillestrøm. Strømsgodset har blot fået 8 point i 11 udekampe!!!
 • De 2 seneste møder på Aalesund stadion er BEGGE blevet vundet af Aalesund.
 • Strømsgodset har ikke vundet nogen fodboldkampe de seneste 7 kampe i træk!!!
 • Spil dobbeltchancen, at Aalesund IKKE taber denne kamp til oddset 1,70. Vil du øge risikoen og oddset, så sats på en tredje hjemmesejr i træk til odds 3,20.

20:45 Espanyol - Real Madrid

Real Madrid er ustoppelige

 • Real Madrid har vundet klubbens seneste 15 La Liga fodbold kampe i træk!!!
 • Real Madrid har vundet de seneste 8 kampe i træk over dagens modstander Espanyol.
 • Spil på 2-tal og 3 point til Real Madrid til GAVEODDS på 1,44.

Målorgier – HVER GANG

 • Real Madrid ser Espanyol som en ønskemodstander til at skærpe angribernes målnæser. Real madrid har med sin minimum 4 mål i de seneste 3 opgør mod espanyol bevist, at dette møde ALTID er kattens leg med musen.
 • Spil på OVER 3,5 mål til odds 2,50.

Målorgie – til den forsigtige

 • Der er scoret OVER 2,5 mål i 13 af Real Madrid´s seneste 15 La Liga kampe.
 • Til den forsigtige er der et YDERST FAVORABELT GAVEODDS på 1,60 til et resultat på OVER 2,5 mål.

Total overlegne Real Madrid

 • Real Madrid har vundet BEGGE halvlege i 5 af de seneste 7 kampe mod Espanyol.
 • Spil oddset at Real madrid vinder/vinder til odds 2,20.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3