top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-01-2017 Coppa Italia – Se odds og statistik til denne fodbold kamp, kampstart 20:45

I dag onsdag er der mindst 44% forrentning på at en kontinuerlig tendens fortsætter. Der er stadigvæk ”krudt” i støvlerne hos Den Gamle Dame aka Juventus – udnyt det.

En tendens på 100% 13 kampe i træk!

  • Fakta: Juventus har vundet de seneste 13 fodboldkampe i forskellige turneringer I TRÆK over onsdagens modstander i Coppa Italia.
  • Fakta: I serie A har Juventus i den indeværende sæson 2016/17 vundet 10 af 10 fodboldkampe på eget græs.
  • Fakta: Juventus har på eget græs en målscore på 27:6.
  • Fakta: Juventus vandt såvel Coppa Italia og mesterskabet i den forgangne sæson.
  • Fakta: I øjeblikket ligger Juventus nummer 1.
  • Odds forslag til den kloge tipper: ERGO – DERFOR med en forrentning på på 44-46% på 1-tallet fra bet365, Unibet  og Danske spil, på at Juventus vinder kamp nummer 14 i træk over Atalanta – det er et ganske udmærket odds til både dig der spiller sjældent men fornuftigt samt til den hyppige oddser der spiller jævnligt. Spil her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3