top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-01-2017 Spilforslag til odds 1,33 & odds 2,15 , Adana Demirspor - Samsunspor

Mandag er ikke en dag der byder på et overvældende udbud af interessante kampe fra de mest eksponerede ligaer i det danske medie billede. Alligevel har min research fundet en enkelt fodbold kamp med særdeles interessante tendenser, som alle bør overveje at investere i. De seneste par dage har I været dygtige, jer der valgte de rigtige tendenser på Bookmaker.dk. I dag går turen til den næst bedste række i Tyriet, der hedder 1. Lig.

Kampstart:

 • Adana Demirspor – Samsunspor, 23. januar 2017, klokken 16:30
A

Det meget sandsynlige odds (odds 1,33)

 • FAKTA: Samsunspor har i 15 af klubbens seneste 20 fodboldkampe IKKE været i stand til at score mål. Det er helt vanvittigt at en klub ikke scorer mål i 75% af sine kampe. Tendens 75%
 • FAKTA: Samsunspor ligger næstsidst i 1. liga på en 17. plads.
 • FAKTA: Samsunspor har den mest ringe udebane statistik med blot 1 point i 9 kampe.
 • FAKTA: Adana har fået point på sin hjemmebane i 6 ud af 8 kampe i denne sæson. Tendens 75%
 • FAKTA: Samsunspor har en målscore på fremmed græs på 1:20. I gennemsnit bliver der derfor scoret mere end 2 mål pr. kamp mod Samsunspor , mens der i 9 kampe blot er sendt et mål af sted fra Samsunspor. Det er edermame skidt angreb!
 • FAKTA: Adana Samsunspor er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk mod dagens modstander Samsunspor. Tendens 100%
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Summa summarum.  Udfra ovenstående kan det konkluderes, at det er mest sandsynligt, at Samsunspor næppe scorer et mål – hvilket det derimod er ganske sandsynligt at Adana gør. Moralen blandt spillerne må desuden være helt nede i kulkælderen hos udeholdet. Det er kun muligt at vinde kampe, hvis man scorer mål – så det er et oplagt odds, at satse på dobbeltchancen, at Samsunspor bare ikke vinder denne kamp til odds 1,33. Fakta ovenfor taler sit tydelige sprog.  Derfor er det dobbeltchancen med det lave men ret sikre odds – som jeg vil anbefale  at I overvejer at benytte i dag,
  Spillet hedder ”dobbeltchancen” hos fx bet365 eller en anden bookmaker. Spil anvisning på bet365:
  Du finder dette spil således ved fx at besøge bet365, dernæst inde på hjemmesiden klik på ”dansk”  , ”fodbold” ,  ”Europa”, ”Tyrkiet 1. Lig”, ”Adana Demirspor V Samsunspor”.
b

Det sandsynlige odds – med højere risiko (odds 2,15)

 • FAKTA: Samsunspor har den i ekstrem grad mest ringe udebane statistik i ligaen med blot 1 point i 9 kampe.
 • FAKTA: Samsunspor har tabt 14 af klubbens seneste 15 udekampe. Tendens 93,33%
 • FAKTA: Adana har de seneste 3 kampe i træk spillet uafgjort.
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Adana burde på eget græs være i stand til at vinde denne kamp – idet de bør kunne score mindst et mål på Samsunspor. Statistikken viser, at Samsunspor på udebane i denne sæson blot har scoret 1 mål – men har fået 20 scoringer imod sig. Et 1-tal og sejr til Adana belønnes med odds 2,15 hos fx unibet og det er faktisk helt i orden.
c

Højt odds på en 100% tendens (odds 3,60)

 • FAKTA:  Har tabt BEGGE halvlege i de seneste 5 kampe i træk  i  den tyrkiske 1. lig. Tendens 100%
 • Tendens(-er) fortsætter og odds forslag: Er moralen helt derhenne hvor kragerne vender for Samsunspor, så giver denne tendens et fyrsteligt odds på 3,60 – hvis Samsunspor for den sjette fodbold kamp i træk taber/taber begge halvlege.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3