top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-01-2017 Mesterbrag og odds 6,00 på højkant til PSG – Monaco, kampstart 21:00

Monaco er et fransk tophold – der alligevel belønnes med et MEGA odds, når de i dag kan hente 3 point på udebane. Se statistisk materiale før du beslutter om du også mener der er grundlag for at overveje en overraskelse i dagens mesterbrag i det franske. Er du mere til det forsigtige spil, så er der også noget at komme efter i denne franske lækkerbidsken, som desuden kan ses af alle der har lyst via live streaming.

1. Kampstart

 • Paris Saint Germain – Monaco, Sted: Parc des Princes; tid 21:00

2. Se fodbold kampen gratis

 • Gratis live streaming (koster ingenting) at se denne fodbold kamp i aften på enten ipad eller computer. Du finder genvejen hos bet365 under ”live billeder”  i øverste højre hjørne inde på deres hjemmeside.
3. Det sandsynlige odds på 1,60

 • FAKTA: Monaco har spillet 10 udekampe i dette års Ligue 1 med en målscore på 26-11, der er i gennemsnit scoret, 37/10= 3,7 mål pr. kamp.
 • FAKTA: Monaco har i denne sæson spillet ialt 21 fodbold kampe i den franske Ligue 1. Målscoren sammenlagt såvel ude som hjemme er på 64-21, dvs 85/21 = 4,05 mål i gennemsnit pr. kamp. Monaco er i denne sæson et målmonster!!!
 • FAKTA: Monaco er tophold i den bedste franske forboldrække ligue 1, med 48 point efter 15 sejre, 3 uafgjort og 3 nederlag på cv´et.
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i Monacos seneste 6 kampe i træk i Ligue 1.
 • FAKTA: Paris SG har spillet 10 hjemmekampe i denne målscore og er ubesejret på eget græs med 7 sejre og 3 uafgjort. UBESEJRET 100%
 • FAKTA: PSG har en målscore hjemme på 24-3. I gennemsnit er der scoret,  27/10=  2,7 mål pr. kamp.
 • Tendenser (-ne) fortsætter med odds forslag: Konklusion: Der er tale om 2 klubber, der begge er særdeles dygtige og effektive i den offensive disciplin. Et odds på 60% forrentning på 1,60 på over 2,5 mål er et fint dagens odds. (Dette odds spilles her)
4. Det MEGA høje 2-tals odds på 6,0

 • FAKTA: Siden 5. oktober 2014 har dagens 2 franske topklubber mødt hinanden 6 gange. De 2 første kampe sluttede uafgjort. Dernæst vandt PSG de efterfølgende 2. De seneste 2 kampe er vundet klart med 2 overskydende mål af Monaco.
 • FAKTA: Monaco har i denne sæson scoret 26 mål på udebane i 10 kampe.  
 • FAKTA: Monaco ligger nummer 1 i rækken og har scoret 64 mål i denne sæson. Den klub der har scoret næstflest er PSG med blot 41 mål. Monaco har altså scoret 23 flere mål end PSG. Monaco har blot tabt 2 udekampe i denne sæson.
 • FAKTA: Monaco er formidable til kontra spil. I dag på udebane kommer det til sin ret.
 • FAKTA: PSG har i denne sæson sæson scoret 24 mål på eget græs.
 • Tendenser (-ne) fortsætter med odds forslag: Denne kamp er helt åben selvom PSG er favorit på grund af hjemmebane –  men odds på 2-tal og sejr  for tredje kamp i træk over PSG til Monaco på 6,00. Det er meget, meget flot betalt for et plausibelt udfald. (Højeste odds)

5. Dobbeltchancen – Flot odds på 2,60 på et brandvarmt udehold

 • FAKTA: Monaco har hentet point i 80% af sine udekampe i denne sæson. De seneste 2 møder mellem PSG og Monaco er BEGGE vundet af udeholdet. Monaco har i denne sæson scoret mere end 30% flere mål end PSG.
 • Tendenser (-ne) fortsætter med odds forslag: Derfor – det er faktisk i min bog mere sandsynligt, at Monaco ikke taber i dag end at PSG vinder. Vil man spille på at Monaco ikke taber hedder spillet ”Monaco uafgjort eller Monaco vinder” til odds 2,60 i dobbeltchancen en vilkårlig bookmaker. (Odds er herfra)

6. Ligue 1 – stillingen

Begge klubber ligger i den sjove ende af tabellen. Monaco er dog i en klasse for sig – når man ser på klubbens antal scorede mål. Det bør den kloge tipper bide mærke i og udnytte. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3