top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-01-2017 Topbrag i Premier League, Liverpool – Chelsea, MEGET sandsynligt odds spil forslag til 50% forrentning

Topbrag i Premier League. I dag KAN vi alle få en vigtig indikation af om Chelsea er så gode, som vi alle tror de er. Resultaterne taler for sig selv og der er en klar tendens – når blikket falder på Chelsea´s præstationer i dette års Premier League. Du kan spille på Chelsea vinder – men det er ikke det odds der er vores primære odds forslag i dag. I dag vælger vi udelukkende det meget sandsynlige odds – som faktisk er højt!

Fodboldkamp info og primær bookmaker

 • Liverpool - Chelsea: kampstart 21:00 den 31. januar 2017. 
 • Anbefalet bookmaker til primært odds (punkt C nedenfor): bet365
A

Hårde facts med tendenser og odds til spil hos en udbyder

1. Vinder mentalitet hos Chelsea – Har vundet 93,75% af kampene i Premier League

 • FAKTA:  Chelsea har vundet 15 af klubbens seneste 16 Premier League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på et 2-tal og Chelsea sejr til odds 2,90. hos bet365

2. Premier Leagues førerhold er markant stærke - 85,71% tendens

 • FAKTA:  Chelsea har vundet BEGGE halvlege i 6 af klubbens seneste 7 Premier league kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på halvleg/fuldtid at Chelsea vinder/vinder til odds 4,50. hos unibet

3. Chelsea er ubesejret på Liverpool´s hjemmebane

 • FAKTA:  Chelsea er ubesejret på Liverpool´s stadion Anfield de seneste 5 kampe i træk.
 • Tendensen fortsætter:  Spil dobbeltchancen at Chelsea vinder eller uafgjort til odds 1,50. hos bet365

4. Øvrige fakta

 • FAKTA:  Chelsea ligger nummer 1 i Premier League med 55 point. Liverpool ligger nummer 4 med 45 point.
 • FAKTA:  Chelsea har Premier leagues mest kompakte defensiv – idet Chelsea er den klub der er scoret færrest mål på både hjemmebane og udebane.
 • FAKTA:  Chelsea´s resultater på udebane er 8 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.
 • FAKTA:  Liverpool´s resultater på eget græs er 7 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag.
 • FAKTA:  Liverpool har den næstmest målrige offensiv i premier League med 28 mål i 10 kampe kun overgået af Chelsea med 30 mål i 11 kampe.
B

Formen i øjeblikket

Chelsea

 • Chelsea har de seneste 7 kampe vundet 6 af dem og tabt en enkelt på udebane mod Tottenham på White Hart Lane. Den ene svipser mod Tottenham var blot en enlig svale, idet der ellers er 15 sejre ud af 16 mulige i Premier League til det engelske tophold. Chelsea ligger i øjeblikket på en suveræn førsteplads i toppen af premier League med 55 point – 10 flere end Liverpool der blot har 45 point! Status for de seneste 7 kampe er 6 sejre og et nederlag til Tottenham.

Liverpool

 • Liverpool har en elendig dagsform i øjeblikket. Liverpool har faktisk tabt de seneste 3 kampe i træk mod Swansea, Southampton og Wolves. I januar kan klubben faktisk kun brøste sig med en enkelt sejr over upåagtede Plymouth i FA cup´en. Status for de seneste 7 kampe er 4 nederlag, 2 uafgjort og en sejr.
C

Konklusion med odds forslag

Det der er altafgørende for udfaldet i denne fodboldkamp – det er dagsformen. Chelsea flyver i øjeblikket. 15 sejre af 16 mulige i Premier League. Det er klasse. Liverpool har på den anden side haft en decideret miserabel januar måned med blot en enkelt sejr i 8 spillede kampe. Desuden har Liverpool på blot 10 dage (perioden 21. januar – 28. januar) tabt 3 kampe i træk. I dag kommer Chelsea på besøg – det må være særdeles nervøse spillere, der står parat til at byde Premier Leagues førerhold op til dans. Det skal den kloge tipper udnytte!!!

Meget sandsynligt odds – 50% forrentning af kapitalen

 • Alle pile peger på Chelsea point i denne kamp. Det er så op til den enkelte om man vil spille på det MEGET sandsynlige resultat, at Chelsea blot skal undgå at tabe kampen i aften. Dette spil hedder dobbeltchancen at Chelsea vinder eller uafgjort til odds 1,50. 50% forrentning på en klub som stort set aldrig taber. Mega godt odds.
 • Dette odds kan med fordel spilles her.

Det sandsynlige odds

 • Det sandsynlige odds er enten ”X” eller ”2”. X giver odds 3,25 mens 2-tallet belønnes med 2,90. Jeg hælder mest til ”X” , idet Liverpool i denne sæson på eget græs blot har tabt 1 kamp.

Til nye spillere hos bet365 -  En særdeles god dag at oprette en ny konto på - se her hvorfor

 • Oddset i dobbeltchancen  er desuden fortrinligt til nye spillere hos eksempelvis bookmakeren bet365, (1000 kroner bonus side) der giver gratis 1000 kroner i bonus. LÆS DETTE, VIGTIGT. Bemærk odds der tæller med starter ved netop odds 1,50, som dette odds er på. I dag kan man spille på et meget sandsynligt odds med bookmakerens egne penge.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3