top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-02-2017 Odds forslag Premier League på 5,70 – odds 7 og odds 2,15, alle med statistik og trends

Lørdags tips til Premier League starter med 2 høje odds på tendenser, som på ingen måde er usandsynlige. Hoved odds forslaget i Premier League i dag er dog på en oprykker klub, som endnu ikke har formået at vinde en fodbold kamp i denne sæson i Premier League på udebane. Udnyt det.

Odds på denne side er fra disse 3 virksomheder

A

Crystal Palace – Sunderland, bundbrag i Premier League – Odds 5,70

Crystal Palace – Sunderland, kampstart 16:00

 • FAKTA: Sunderland har tabt 8 af klubbens seneste 9 udekampe i Premier League.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 7 af klubbens seneste 8 hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 72,72% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal palace har blot spillet uafgjort i 9% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Sunderland har ligeledes blot spillet 9% af udekampene uafgjort – men har tabt 81,8%.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – I dag støder 2 bundklubber ind i hinanden. Begge klubber har hårdt brug for point. Crystal Palace ligger på en 18-plads i Premier league med 19 point, mens Sunderland er marginalt dårligere på en sidsteplads i ligaen med 16 point. Det interessante i denne kamp er dog odds éne. Et 1-tal giver odds 1,70 – mens et 2-tal belønnes med odds 5,70. I min bog er det lige sandsynligt hvem af klubberne der vinder – derfor vil man spille på denne kamp, så gå efter 2 tallet og det høje odds på 5,70. Odds er fra unibet - se øverst.
B

Odds 7 på en tendens – 4. sejr i træk?

Hull – Liverpool, kampstart 16:00

 • FAKTA: Hull har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk mod – Liverpool. Første gang var en venskabskamp 23 juli 2013. Dernæst fulgte 2 Premier League sejre i 2014 og 2015. Hull er desuden oprykker og ligger i bunden af Premier League.
 • FAKTA: Liverpool er decideret skidt kørende for tiden. Liverpool har tabt 4 af de seneste 7 kampe og af disse er blot en enkelt sejr over upåagtede Plymouth.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Odds forslag: Snupper Hull den 4. sejr i træk på Kingston Communications Stadion over Liverpool, så er 1-tallet helt oppe at ringe i odds 7. Det er en mulighed. Hull vandt eksempelvis for en uges tid siden (26. januar) 2:1 på eget græs over Manchester United. Desuden er det netop i disse dage, at en mindre klub kan snuppe de 3 point mod en storklub, hvor alt i øjeblikket sejler. Odds er fra oddset - aka Danske Spil.
C

Burnley har tabt 90% af sine udekampe i Premier League – Odds 2,15

Watford – Burnley, kampstart 16:00

 • FAKTA: Burnley er oprykker klub og har i sin første sæson i Premier League vist sig at være ekstremt ringe på udebane. I 10 kampe på fremmed græs er 1 kamp sluttet uafgjort og 9 kampe er tabt.
 • FAKTA: Burnley har på udebane en målscore på 4-22. Burnley er Premier Leagues suverænt ringeste udehold. Det er et faktum med blot et udepoint ud af 30 mulige.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – et 1-tal til Watford til odds 2,15 – det er fornuftigt og meget sandsynligt. Burnley er en klub der er helt ved siden af sig selv, når de ikke spiller i egen hule. Det kan og bør vi lukrere på i dag.
 • Spil det her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3