top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-02-2017 Odds forslag Premier League på 5,70 – odds 7 og odds 2,15, alle med statistik og trends

Lørdags tips til Premier League starter med 2 høje odds på tendenser, som på ingen måde er usandsynlige. Hoved odds forslaget i Premier League i dag er dog på en oprykker klub, som endnu ikke har formået at vinde en fodbold kamp i denne sæson i Premier League på udebane. Udnyt det.

Odds på denne side er fra disse 3 virksomheder

A

Crystal Palace – Sunderland, bundbrag i Premier League – Odds 5,70

Crystal Palace – Sunderland, kampstart 16:00

 • FAKTA: Sunderland har tabt 8 af klubbens seneste 9 udekampe i Premier League.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 7 af klubbens seneste 8 hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal Palace har tabt 72,72% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Crystal palace har blot spillet uafgjort i 9% af sine hjemmekampe.
 • FAKTA: Sunderland har ligeledes blot spillet 9% af udekampene uafgjort – men har tabt 81,8%.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – I dag støder 2 bundklubber ind i hinanden. Begge klubber har hårdt brug for point. Crystal Palace ligger på en 18-plads i Premier league med 19 point, mens Sunderland er marginalt dårligere på en sidsteplads i ligaen med 16 point. Det interessante i denne kamp er dog odds éne. Et 1-tal giver odds 1,70 – mens et 2-tal belønnes med odds 5,70. I min bog er det lige sandsynligt hvem af klubberne der vinder – derfor vil man spille på denne kamp, så gå efter 2 tallet og det høje odds på 5,70. Odds er fra unibet - se øverst.
B

Odds 7 på en tendens – 4. sejr i træk?

Hull – Liverpool, kampstart 16:00

 • FAKTA: Hull har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk mod – Liverpool. Første gang var en venskabskamp 23 juli 2013. Dernæst fulgte 2 Premier League sejre i 2014 og 2015. Hull er desuden oprykker og ligger i bunden af Premier League.
 • FAKTA: Liverpool er decideret skidt kørende for tiden. Liverpool har tabt 4 af de seneste 7 kampe og af disse er blot en enkelt sejr over upåagtede Plymouth.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Odds forslag: Snupper Hull den 4. sejr i træk på Kingston Communications Stadion over Liverpool, så er 1-tallet helt oppe at ringe i odds 7. Det er en mulighed. Hull vandt eksempelvis for en uges tid siden (26. januar) 2:1 på eget græs over Manchester United. Desuden er det netop i disse dage, at en mindre klub kan snuppe de 3 point mod en storklub, hvor alt i øjeblikket sejler. Odds er fra oddset - aka Danske Spil.
C

Burnley har tabt 90% af sine udekampe i Premier League – Odds 2,15

Watford – Burnley, kampstart 16:00

 • FAKTA: Burnley er oprykker klub og har i sin første sæson i Premier League vist sig at være ekstremt ringe på udebane. I 10 kampe på fremmed græs er 1 kamp sluttet uafgjort og 9 kampe er tabt.
 • FAKTA: Burnley har på udebane en målscore på 4-22. Burnley er Premier Leagues suverænt ringeste udehold. Det er et faktum med blot et udepoint ud af 30 mulige.
 • Odds forslag baseret på tendenser: Derfor – et 1-tal til Watford til odds 2,15 – det er fornuftigt og meget sandsynligt. Burnley er en klub der er helt ved siden af sig selv, når de ikke spiller i egen hule. Det kan og bør vi lukrere på i dag.
 • Spil det her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3