top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-02-2017 Odds på 100% negativ tysk tendens og 100% positiv italiensk tendens, odds 1,65 og 1,57

I dag søndag den 5. februar 2017 er der fundet 2 tendenser – der faktisk giver flotte odds trods det, at der er 100% tendenser, der så at sige klæber sig til 2 af klubberne. Juventus har en for klubben MEGET positiv tendens, mens Darmstadt fra Bundesligaen modsat har en lidet flatterende tendens. Den kloge tipper bør udnytte begge tendenser enten ved at følge de åbenbare odds forslag, som bliver beskrevet på denne side eller andre variationer deraf, hvis man vil have sit odds forbedret. Igår var desuden en fantastisk dag, for alle der fulgte odds tendenserne fra Bookmaker.dk . Alle oddsforslagene til Premier League RAMTE plet – vi kunne hente odds 5,70 på en sejr til Sunderland på 0:4 over Crystal Palace, dernæst det gigantiske odds på 7 på at Hull for fjerde kamp i træk slog Liverpool med 2:0 og endelig det ganske sandsynlige nederlag til Burnley på 2:1 mod Watford.
 • En lille reminder til nye på betting markedet: Odds på denne side er fra bookmakerne bet365 og Oddset. Har du ikke en konto begge steder, så er det på tide at komme i gang. Bet365 giver 1000 kroner GRATIS, og oddset giver 500 kroner GRATIS. En tredje bookmaker der kan anbefales er Unibet.
 • Kom i gang med at vinde hos den mest avancerede bookmaker i dag NU.
A

Alle odds forslag RAMTE PLET igår den 4. februar 2017 – SÅDAN!

 • Crystal Palace – Sunderland, fodbold kampen sluttede 0:4 ODDS 5,70
 • Hull – Liverpool, fodbold kampen sluttede  2:0 ODDS 7
 • Watford – Burnley, fodbold kampen sluttede  2:1 ODDS 2,15
 • Læs de gamle odds forslag til 4. feb. 2017 her og bliv inspireret.

B

Isoleret bundprop har tabt 9 udekampe i træk – få odds 1,65 på en fortsættelse! Tendens på 100%

Eintracht Frankfurt – Darmstadt, kampstart 17:30 den 5. februar 2017.

 • FAKTA: Darmstadt har tabt deres seneste 8 fodbold kampe i træk på udebane i Bundesligaen.
 • FAKTA: Darmstadt har som eneste klub i Bundesligaen fået absolut 0 point på udebane i denne sæson.
 • FAKTA: Darmstadt har på udebane en målscore på 4-20.
 • FAKTA: Darmstadt er isoleret i bunden af Bundesligaen med 9 point ud af 54 mulige point efter 18 kampe. Skandaløst ringe!!!
 • FAKTA: Eintracht Frankfurt er UBESEJRET i deres seneste 10 hjemmekampe.
 • Eintracht Frankfurt er i denne sæson UBESEJRET på eget græs. Hjemmebanen har givet 5 sejre og 3 uafgjort og 0 nederlag.
 • FAKTA: E. Frankfurt har på eget græs en målscore på 14-7, hvilket vidner om en klub der i gennemsnit scorer dobbelt så mange mål som de inkasserer.
 • FAKTA: Eintracht Frankfurt ligger i den øverste halvdel af ligaen med sine 32 point – Dortmund ligger pt. på en tredjeplads med 34 point og tredjepladsen giver direkte adgang til Champions league.
 • Odds forslag til de eftertænksomme: Se blot fakta ovenfor. Darmstadt er en klub der resultatmæssigt er i enorm krise. Klubben har i denne sæson fået 0 point på udebane. 0 point efter 8 kampe – det er simpelthen afsindigt ringe. I E. Frankfurt møder de en klub, der på eget græs er ubesejret. Alle pile peger på en hjemmesejr i denne kamp selvom Darmstadt formentlig vil forsøge at gå efter en nulløsning. Et 1-tal er efter omstændighederne ganske flot – bet365 giver eksempelvis odds 1,65 på 1-tallet på at Darmstadt taber sin 9-ende udekamp i træk.
C

Har vundet 27 hjemmekampe i træk – tendens 100% - Odds på 1,57

Juventus – Inter, kampstart 20:45 den 5. februar 2017.

 • FAKTA: Juventus har vundet klubbens seneste 27 hjemmekampe i træk.
 • FAKTA: Juventus har i denne sæson spillet 11 hjemmekampe. 11 sejre, 0 uafgjort og 0 nederlag.
 • FAKTA: Juventus har vundet BEGGE halvlege i 15 af de seneste 17 hjemmekampe i serie A.
 • Inter har i denne sæson spillet 11 UDEKAMPE. Det er blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og 5 nederlag.
 • FAKTA: De 2 seneste kampe mellem Juventus og Inter på Juventus hjemmebane er BEGGE sluttet med sejre til Juventus.
 • FAKTA: Inter har vundet deres seneste 7 kampe i træk i serie A. Flere af klubberne de har slået er dog fra den nederste del af serie A.
 • Odds forslag til investeringstipperen: Der er ikke meget at rafle om i denne kamp. Juventus vinder. Det har de gjort 27 gange i træk. Det er et faktum at Inter har en god periode i øjeblikket med 7 sejre i træk – men kigger man lidt efter HVEM det er klubben har vundet over i de seneste 5 serie A kampe – eksempelvis Pescara, Palermo, Chievo, Udinese og Lazio – så er det kun Lazio der er en klub der blander sig i toppen. Dette 1-tal til odds 1,57 fra bet365 eller Oddset – 57% i forrentning af kapitalen – det er ganske udmærket. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3