top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-02-2017 Montpellier – Monaco, 100% tendens til odds 1,25 & odds 3,80 på en stærk hjemmebane.

Tirsdag den 7. februar er det en fodbold kamp i den bedste franske fodboldrække, som man ikke kan komme udenom. En enkelt klub har i denne sæson i det franske vist sig at være dødsensfarlige offensivt. PSG plejede at være den mest potente klub på den arena – det er de aldeles ikke mere. Odds på 25% forrentning er i kategorien meget sandsynlig på at en tendens fortsætter for den 23-ende kamp i træk – men der er også et flot odds på 3,80, som du bør overveje. Igår mandag fortsatte tendensen der blev omtalt endnu engang. :-)Red Star vandt fodboldkampen 2:0. SÅDAN!!!

Bookmakere med odds på tirsdagens fodbold kamp

Kampstart

 • Montpellier - Monaco, klokken 19:00 den 7. februar 2017.

En klub i mesterskabsform med ubesejret 100% tendens

 • FAKTA: Monaco ligger i øjeblikket nummer 1 i den bedste fodboldrække i Frankrig.
 • FAKTA: Monaco har 52 point efter 23 spillede kampe.
 • FAKTA: Paris SG og Nice er de nærmeste forfølgere i toppen af tabellen – begge er 3 point efter.
 • FAKTA: Monaco har i denne sæson været i særklasse dygtige og effektive på den offensive front. Ialt er der scoret 68 mål i klubbens 23 kampe. Paris SG har til sammenligning blot scoret 45 mål og PSG er faktisk den klub, der ligger nummer 2 i antal scorede mål. Monaco har med andre ord scoret 23 mål flere end Paris SG i denne sæson – i gennemsnit 1 mål mere pr. kamp. Monaco har vist mesterskabsklasse!
 • FAKTA: I tirsdagens fodbold kamp er det Monaco,  der spiller på udebane mod Montpellier. Det er derfor interessant at se på hvorledes Monaco har præsteret på fremmed græs. Målscoren viser 27-12 i 11 kampe. Monaco er med sine 27 mål OGSÅ den mest målfarlige klub i ligaen på udebane.
 • FAKTA: Monaco har fået 21 point på udebane i denne sæson (kun overgået af PSG´s 24 mål) . Pointene kommer fra 6 sejre, 3 uafgjort og 2 nederlag. Med andre ord Monaco har hentet point i 9/11 = 81,81% af sine besøg hos andre Ligue 1 klubber.
 • FAKTA: Monaco er UBESEJRET i klubbens seneste 22 kampe mod Montpellier. TENDENS 100%.
 • FAKTA: Monaco er UBESEJRET i 13 af klubbens seneste 14 LIGUE 1 fodbold kampe. TENDENS 92,86%.
 • FAKTA: Montpellier er UBESEJRET i klubbens seneste 7 hjemmekampe. Stærk hjemmebane! TENDENS 100%
 • FAKTA: Indbyrdes kampe: Monaco og Montpellier har mødt hinanden 2 gange i 2016. Første møde var 14. maj 2016. Monaco vandt 2:0. Andet møde var 21. oktober 2016. I denne kamp sluttede Monaco med at lemlæste og i den grad lammetæve det sagesløse Montpellier mandskab med cifrene 6:2, trods det at Montpellier var så frække at komme foran 0:1.
 • FAKTA: Montpellier har på eget stadion i denne sæson blot tabt en enkelt hjemmekamp ud af 11 hjemmekampe. Det er derfor hjemmebanen, som har skaffet klubben 22 point ud af klubbens samlede antal point på 26. Det taler for et ”X” til odds 3,80.
 • Odds forslag 1. Det MEGET sandsynlige odds: Det mest MEGA meget sandsynlige odds til denne kamp er, at Monaco fortsætter med at være ubesejret for den 23. kamp i træk mod Montpellier. Det er DOBBELTCHANCEN hos en bookmaker, man kan finde dette spil hos. Bookmakeren bet365 giver en forrentning på flotte 25% på en gentagelse.
  Find spillet her: bet365 --> fodbold --> Frankrig --> Frankrig – Ligue 1 --> Montpellier ^Monaco  --> dobbeltchance -->uafgjort eller Monaco
 • Odds forslag 2. Det SANDSYNLIGE odds: Kampens resultat bliver enten et ”X” til odds 3,80 eller 2 til odds 1,83. Ser man bort fra Montpellier´s sejr 4. februar over bundholdet Bastia, så har Montpellier faktisk haft et rædderligt januar. Klubben har ialt spillet 4 kampe med 3 nederlag og en enkelt uafgjort. Til sammenligning har Monaco siden 10. januar 2017 spillet 7 kampe, heraf er 6 vundet og en enkelt er sluttet uafgjort mod selveste PSG. Jeg er ikke i tvivl – Monaco er i vanvittig god kampform i øjeblikket – plus målhumør!!! . Monaco er også nødt til at skele til især PSG i tabellen, som blot er 3 point efter dem. Med andre ord - Monaco har enorm motivation for at hente de 3 point PLUS de har mesterklasse i denne sæson. Alligevel vejer det tungere i min optik, at Montpellier i denne sæson kun har tabt en enkelt kamp på deres eget stadion i 11 kampe. Vil man spille på 1x2-markedet, så er det ABSOLUT  ”X” til odds 3,80, man bør gå efter.
  Find spillet her: bet365 --> fodbold --> Frankrig --> Frankrig – Ligue 1 --> Montpellier ^Monaco.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3