top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-02-2017 Alaves – FC Barcelona, tendenser & odds spilforslag, kampstart 16:15

Lørdag 11. februar 2017 er FC Barcelona på besøg hos oprykkerklubben Alaves. Der er ”øretæver” i luften i dag. Udeholdet har et regnskab at gøre op med den lille klub, idet Alaves i klubbernes seneste møde gjorde det ”onde” mod topklubben – og det skete på selveste Camp Nou!!!. Messi og co. kommer til at sprudle i denne kamp.

Oprykkerklub VANDT senest  over FCB – Derfor HÆVN i udsigt

Alaves – FC Barcelona, kampstart 16:15 den 11. februar 2017

  • FAKTA:  Alaves har på sin hjemmebane Estadio de Mendizorroza i denne sæson spillet 10 fodboldkampe. 6 af disse kampe er sluttet med et uafgjort resultat. TENDENS 60%
  • FAKTA:  Fodboldkampen kan ses gratis hos virksomheden Bet365 via live streaming på din mobil, ipad eller computer. Opret konto her – og se med.
  • FAKTA:  10. september 2016 skete der et lille mirakel for Alaves. Lille Alaves slog FC Barcelona på hjemmebanen Camp Nou med cifrene 1:2. I sidste sæson havde FC Barcelona blot 2 nederlag hjemme ud af 19 kampe. Det var en sensation for oprykkerklubben.
  • FAKTA:  Alaves ligger som den eneste oprykkerklub trygt i midten af La Liga tabellen med 27 point.
  • FAKTA:  FC Barcelona har i 4 ud af 11 udekampe i denne sæson ikke fået 3 point. 3 af disse er sluttet med et uafgjort resultat.
  • FAKTA:  Alaves har med målscoren på hjemmebane på (9-10 ) = 19 mål, den mest målfattige hjemmebane i La Liga.
  • FAKTA:  Omvent har FC Barcelona en målscore på udebane på ( 29-11) = 40 mål. I gennemsnit bliver der pr. kamp i FCB´s udekampe scoret 40 mål / 11 kampe = 3,63 mål. Flest mål for en klub på udebane i La Liga. UDNYT DET!
  • Odds og spilforslag: Det er kun anden gang at Alaves og FC Barcelona støder sammen i La Liga, idet de gamle kampe, der er spillet i Copa Del Rey i 2007 og 2012 ikke kan bruges til ret meget – alt for gamle (Alle kampe blev vundet af FCB). FC Barcelona spiller i dag på udebane. Klubben har det frisk i erindringen, at de har tabt til Alaves – på Camp Nou. Pinligt!!!!!!!. Det mest sandsynlige i denne kamp er et 2-tal (odds 1,33) – men Alaves er ikke uden muligheder. Alligevel bør ydmygelsen af FC Barcelona i den seneste kamp mellem disse 2 modstandere gøre, at FCB har behov for at vise sine fans og resten af verdenen, at første nederlag til Alaves var blot en detalje.
  • Jeg forventer derfor en afklapsning og en storsejr (2-tal odds 1,33) i dag til et topmotiveret udehold. Spil på OVER 2,5 mål er trods FCB´s målrige udebanekampe alligevel helt oppe på odds 1,61.
  • Spil på denne fodbold kamp
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3