top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-02-2017 FC Porto – Juventus, Champions League med spil forslag, kampstart 20:45

  • FC Porto – Juventus , kampstart 20:45
22. februar 2017 er der 1/8 finale mellem portugisiske FC Porto og italienske Juventus. Begge er mesterklubber fra deres respektive hjemlande og begge klarer sig også udmærket i deres nationale ligaer i denne sæson. I aften gælder det Champions League 1/8 – finalen og der er noget at glæde sig til. Alle de andre Champions League kampe (på nær en) har været særdeles målrige. Se hvem der vinder denne kamp og andre odds forslag FØR du spiller på fodbold kampen. GOD Kamp!

Spil forslag med statistik og fakta

  • Fakta og statistik: FC Porto har i denne sæson i den nationale liga på sin hjemmebane vundet 11 kampe og spillet 1 uafgjort i 12 kampe – dvs NUL nederlag og en målscore på 29-7.
  • Fakta og statistik: Juventus har i denne sæson spillet 21 kampe i den nationale liga. Heraf er de 21 vundet og 4 er tabt. Juventus har med andre ord i den nationale liga serie A i 25 kampe spillet NUL kampe uafgjort.
  • Fakta og statistik: Juventus målscore på udebane er på 19-10, mens den på eget stadion er på 34-7. Der er altså en markant forskel på det italienske klubholds præstationer afhængigt af om de spiller hjemme eller ude.
  • Fakta og statistik: Porto har holdt ””buret rent”” i de seneste 3 Champions League kampe i træk. (Denne tendens alene kan man udnytte i et spil på dobbeltchancen hos bet365, at Porto vinder eller uafgjort til odds 1,55)

Spil forslag med odds

  • Mega høje odds i dag: Ingen tvivl om at det er 2 klubber der begge er i medvind i øjeblikket. FC Porto har siden 15. januar 2017 spillet 6 kampe – alle er vundet. Juventus har siden 22. januar spillet 7 kampe – samtlige er ligeledes vundet. I dag er så spørgsmålet – hvem vil vinde i aften? Jeg forholder mig i denne sammenhæng til , hvorledes det er gået i de andre 1/8 finaler. Favoritterne har stort set vundet hver gang og i hovedparten af kampene er kampene blevet MEGET målrige.
    I denne kamp mellem FC Porto og Juventus er det udeholdet som ifølge bookmakerne er favorit til at vinde. Det er også derfor, at man skal gå efter hjemmesejren til FC Porto og det ekstremt høje odds på 3,30 på 1-tallet. Husk på FC Porto har hjemmebane fordel og Juventus er til at tale med, når de spiller på udebane. I serie A har Juventus i denne sæson eksempelvis tabt 1/3 af sine udekampe!!!!!! Et andet odds som er ekstremt attraktivt er OVER 2,5 mål til odds 2,60. Det bør man overveje – se blot hvorledes de andre Champions League 1/8- finaler nærmest er eksploderet i mål. (Paris SG slog Barcelona 4:0, Leverkusen 2:4 Atl Madrid, Manchester City 5:3 Monaco)
  • Spil dine odds hos de bedste: En allround bookmaker med et veludført produkt til den kræsne oddser: Spil her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3