top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-02-2017 Hævn i luften, Tottenham – Gent, spil forslag til Europa League fodbold returkampen

23-2-2017 torsdag aften klokken 21:05 er der returkamp mellem Premier League klubben Tottenham og den belgiske fodbold klub Gent i UEFA Europa League. Det første møde mellem disse 2 klubber sluttede overraskende for bookmakerne med en hjemmesejr til Gent på 1:0. Jeg har ””kradset lidt i lakken”” og det har vist sig, at Gent IKKE er ubekendt med at vinde på egen hjemmebane. I dag skal Gent dog spille på udebane – så det er interessant at se på, hvorledes klubben har præsteret i denne sæson på udebane i den nationale liga. Den viden vi henter her, vil være med til at ruste alle der spiller med til dagens mest sandsynlige odds.

Fakta & statistik

  • Tottenham ligger nummer 3 i Premier League med 50 point.
  • Tottenham har i dette års hjemlige turnering vist sig at have en DRØN STÆRK hjemmebane. 10 sejre, 2 uafgjort og NUL nederlag. Tottenham er det eneste Premier League mandskab som i denne sæson ikke har tabt på eget græs. Det er klasse!
  • Se lige her: Målscoren på Tottenhams hjemmebane er 26:5. De er meget dygtige offensivt – de scorer mål – og defensivt er de uigennemtrængelige for de fleste klubber. Faktisk er Tottenham den klub der er scoret færrest mål på i dette års udgave af Premier League.
  • I den første kamp mellem Gent og Tottenham vandt Gent med 1:0. Tottenhm er derfor ””pisket” til at vinde i dag.
  • Gent spiller i den belgiske 1. division. I øjeblikket ligger klubben helt nede på en 8. plads i den belgiske nationale fodbold liga. Det er især klubbens decideret ringe præstationer på udebane, som er den primære forklaring på at klubben ikke er en topklub i denne sæson. På udebane har Gent KUN vundet 1 kamp ud af 14. Det e PIVRINGE.Klubben er faktisk den 5´te dårligste klub – hvis man måler på antallet af vundne point på udebane.
  • Spiller Gent på hjemmebane i den nationale fodbold liga 1. divison, så er formen af en helt anden kaliber. På Gent´s hjemmebane har de i denne sæson vundet 10 ud af 13 hjemmekampe. Derfor  – Gent på hjemmebane og på udebane – der er STOR forskel.

Spil forslag med odds

  • Dette er DAGENS ODDS. Tottenham bør som minimum vinde denne kamp med 2 overskydende mål. Tottenham er særdeles målfarlige på hjemmebane – faktaene fra Premier Laegue tegner et tydeligt spor. Desuden må man karakterisere flere af Premier League klubberne til at have kvalitativt bedre spillere end Gent har det. Til den forsigtige tipper er der 1-tals odds på 1,30. MEGET SANDSYNLIGT. I den hjemlige liga kan du se i fakta og statistik ovenfor, at Tottenham i denne sæson er ubesejret på hjemmebane og har en sejrs frekvens på eget græs på 83,33%.
  • Antal mål bør også gå OVER 2,5 mål til odds 1,70. Husk på Tottenham er allerede bagud 0:1 fra klubbernes første møde. Jeg forventer at Tottenham relativt hurtigt kommer foran 1:0 / 2:0 og derefter vil Gent være nødtvunget til at komme mere frem på banen. Eftersom Gent i denne sæson og i sidste års sæson er 2 helt forskellige størrelser plus Tottenham ER et bedre kvalitativt klubhold, så bør målene komme væltende ind.
  • En virksomhed med kvalitet på odds hylderne: Alle odds er ”sakset” fra bet365. Til denne kamp har spil virksomheden ialt 110 spil muligheder udover de 2, som er anbefalet ovenfor. SPIL MED HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3