top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-02-2017 Spil forslag til Premier League til SAMTLIGE 6 fodbold kampe

25-02-2017 Denne lørdag er der 6 Premier League kampe på programmet. Der er flere ganske fornuftige odds at hente på tendenser, der bare fortsætter og fortsætter. Især er Burnleys udebane statistik blevet en særdeles lukrativ forretning for mange – idet det er helt ekceptionelt ringe, at de ikke kan præstere på fremmed græs uge efter uge. Burnley er som omtalt andre steder på Bookmaker som dag og nat afhængigt af om de spiller på ude- eller hjemmebane. I dag er der ”sakset” statistik og tendenser til samtlige 6 Premier League kampe. God kamp.
 • Et godt sted at spille odds: Én bookmaker med ALT hvad man behøver: bet365

Spilforslag med odds

Vinder HVER GANG – 100% tendens

Chelsea – Swansea: Kampstart 16:00

 • Fakta & statistik: Chelsea har vundet de seneste 9 hjemmekampe i træk i Premier League. Tendens 100%
 • Fakta & statistik: Chelsea har på sit stadion i denne sæson en målscore på 33-7. Chelsea er Premier Leagues mest målfarlige klub.
 • Fakta & statistik: Chelsea ligger suveænt nummer 1 i Premier Lague med 60 point – 8 point flere end nummer 2 i rækken.
 • Spilforslag med odds: Chelsea snupper den 10-ende sejr i træk i dag, når det sker får man odds 1,25 på et 1-tal. SPIL DET NU.

Nederlags frekvens på eget græs på 88,88%

Crystal Palace - Middlesbrough: Kampstart 16:00

 • Fakta & statistik: Crystal Palace har tabt 8 af klubbens seneste 9 hjemmekampe. Tendens 88,88%
 • Fakta & statistik: Middlesbrough har 11 kampe i træk IKKE formået at vinde en udekamp i Premier League. TENDENS 100%
 • Fakta & statistik: Crystal Palace og Middlesbrough er begge bundklubber, som i denne sæson kæmper for overlevelse.
 • Spilforslag med odds: Det er derfor 2 triste bundklubber som i dag støder sammen. Det mest sandsynlige er en point deling så snup et X til odds 3,20. Eller alternativt dobbeltchancen at Middlesbrough vinder eller uafgjort til odds 1,75!!! Odds er herfra.

Målorgier på 14 mål i blot 3 indbyrdes kampe

Everton – Sunderland: Kampstart 16:00

 • Fakta & statistik: De seneste 3 kampe i træk mellem Everton og Sunderland er sluttet med OVER 2,5 mål. Ialt har de 3 kampe stået for 14 mål!
 • Fakta & statistik: Everton har blot tabt 1 hjemmekamp i dette års 12 Premier League kampe.
 • Spilforslag med odds: Everton kan stadigvæk nå at melde sig til i toppen af PL med en sejr i dag – modsat Sunderland som ligger og skraber på en sidsteplads i Premier League. De mest fornuftige spil forslag til denne fodboldkamp er mange mål – samt en hjemmesejr til Everton. Et 1-tal giver odds 1,40 og OVER 2,5 mål giver odds 1,60. Begge flotte odds er herfra.

Nul sejre på udebane i dette års PL – Tendens 100%

Hull - Burnley: Kampstart 16:00

 • Fakta & statistik: Burnleys statistik på udebane i dette års Premier League er 10 nederlag og 1 uafgjort i 11 kampe. Absolut NUL sejre. PINLIGT ringe.
 • Fakta & statistik: Burnley har tabt de seneste 7 Premier League udekampe i træk.
 • Fakta & statistik: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 7 af de seneste 8 møder mellem Hull og Burnley.
 • Spilforslag med odds: Burnley på udebane er blevet til det ”sikre” 1-tal på kuponen uge efter uge. Det slår sjældent fejl og derfor kan jeg ude at kny anbefale jer at spillet på et 1-al til odds 2,15 eller dobbeltchancen, at Hull vinder eller uafgjort til odds 1,28. Klubberne har en tendens til få mål i hovedparten af indbyrdes møder, så fortsætter den trend i dag så hedder spil forslaget UNDER 2,5 mål til odds 1,60. Dagens odds er herfra.

Gevinst frekvens på 85,71% på hjemmebane – 83,33% tabs frekvens på udebane

West Bromwich - Bournemouth: Kampstart 16:00

 • Fakta & statistik: West Bromwich har VUNDET 6 af klubbens seneste 7 hjemmekampe. Tendens 85,71%
 • Fakta & statistik: Siden 21. januar har West Brom vist ganske fine takter med uafgjorte resultater mod Middlesbrough og Stoke og sejre over Stoke og Sunderland.
 • Fakta & statistik: Bournemouth har TABT 5 af klubbens seneste 6 UDEKAMPE. Tendens 83,33%
 • Fakta & statistik: Bournemouth har været i en negativ spiral siden 2-2 resultatet mod Watford på hjemmebanen Vitality. Nederlag mod Crystal Palace, Everton og seneste Manchester C. i Premier league har fået klubben til at glide ned på en 14. plads i ligaen.
 • Spilforslag med odds: Fortsætter alle tendenserne, så er DAGENS ODDS en hjemmesejr og 1-tals odds på 2,05 et ganske godt spil forslag, som man bør overveje. Spilforslagene kan spilles her.

Målrige kampe – TENDENS 100%

Watford - Westham: Kampstart 18:30

 • Fakta & statistik: Der er scoret OVER 2,5 mål i West Ham´s seneste 5 kampe. TENDENS 100%
 • Spilforslag med odds: Spil på en gentagelse (spillet hedder OVER 2,5 mål til odds 2) for klubben på Vicarage Road stadion for sjette kamp i træk. En fordobling af kapitalen kan gøres hos denne bookmaker.

Et godt sted med høje odds

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3