top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-02-2017 Atletico Madrid – FC Barcelona, La Liga med spil forslag og odds, kampstart 16:15

Atletico Madrid og FC Barcelona skal for tredje gang i denne måned spille mod hinanden. Det er drøn lækkert og husk at alle kan se med hos flere af bookmakerne helt gratis via live streaming. Se info grafik længere nede hvor og hvordan. Jeg har fundet en masse interessant ”rå data”, som viser klubbernes præstationer op til i dag, så du kan være faktuelt klædt på inden kampen bliver sat i gang denne søndag 26. februar 2017 klokken 16:15. God kamp. Ram Plet!

Se Atletico – FC Barcelona

– HELT GRATIS i eftermiddag 26. februar 2017 - klokken 16:15

Alle fodbold kampe fra La Liga bliver livestreamet 100% gratis til alle, der er ””logget ind”” med deres brugernavn hos denne bookmaker. Det du skal gøre, hvis du vil se denne kamp eller en af de andre La Liga kampe er.
 1. Opret dig som bruger.
 2. Registrer dit visakort. Indsæt et minimumsbeløb (som bliver stående på din konto)
 3. Dernæst klikker man på ””livebilleder ”” oppe i højre hjørne inde på hjemmeside og alle sportsudsendelser herunder Atletico Madrid – FC Barcelona”” bliver streamet helt og aldeles gratis til ipad, iphone, computer eller android enhed.
 4. Det koster ikke én eneste krone at se med. Hvorfor ikke ? – fordi det er gratis!
 5. Se med gratis hos denne bookmaker

1. Statistik og tendenser

- Vidste du det? Ubesejret 16 fodbold kampe i træk. UDNYT DET!

 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona har 51 point med en total målscore på 63:19. Målscoren er den på alle måder mest imponerende sammenlignet med alle andre klubber i La Liga. FC Barcelona har scoret flest mål af alle – 63 stk. ialt og defensivt er der blot scoret 19 mål – hvilket er færrest mål der i denne sæson er scoret på nogen klubber i La Liga overhovedet.
 • Statistik & tendenser:  Real Madrid på førstepladsen har blot 52 point, så intet er afgjort i det spanske om hvem der i sidste ende kan løbe med det spanske mesterskab.
 • Statistik & tendenser:  I dag er det for FC Barcelona´s vedkommende en udekamp. På Udebane har FCB i denne sæson blot tabt 1 kamp i 12 udekampe. Dernæst 8 sejre og 3 uafgjort. Igen skiller FCB sig ud ved at have vundet FLEST udesejre sammenlignet med andre klubber i ligaen og med blot 1 nederlag at have tabt færrest kampe på udebane.
 • Statistik & tendenser:  På udebane har FCB i denne sæson scoret 35 mål i 12 kampe, det er næsten 3 mål pr. kamp. Ingen andre klubber er så markant målfarlige på eget græs. Real Madrid er næstfarligst med sine 26 udebanemål – og der er alligevel en margin på 9 mål!!!
 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona er UBESEJRET de seneste 16 kampe i træk i La Liga. TENDENS 100%
 • Statistik & tendenser:  FCB er UBESEJRET i 11 af de seneste 12 møder med Atletico Madrid. Tendens 91,66%
 • Statistik & tendenser:  FC Barcelona har vundet BEGGE HALVLEGE i de seneste 5 af 6 La Liga kampe. (Fortsætter denne tendens så kan man i dag i vinder/vinder score et GIGA odds på 3,75!) TENDENS 83,33%
 • Statistik & tendenser:  Der er scoret OVER 2,5 mål i 5 af FCB´s seneste 6 La Liga kampe. TENDENS 83,33%
 • Statistik & tendenser:  Atletico madrid har på eget græs i denne sæson vundet 8 ud af 11 hjemmekampe. TENDENS 72,72%
 • Statistik & tendenser:  Atletico Madrid har 45 point sammenlagt, det er 6 point færre end FCB og 7 point færre end Real Madrid på førstepladsen. Atletico kan med en sejr i dag for alvor melde sig ind i topkampen igen om det spanske mesterskab.

2. Indbyrdes kampe

 • Atletico Madrid og FC Barcelona har i denne måned allerede mødt hinanden 2 gange i Copa Del Rey. Første møde den 1. februar 2017 på Vicente Calderon sluttede med en 1:2 sejr til FC Barcelona og den efterfølgende returkamp på Camp Nou sluttede med 1:1. Scoringerne fra FCB var 2 stk. fra Luis Suarez og en enkelt fra troldmanden Messi. De 2 kampe indikerer at FCB har overtaget i øjeblikket, når det gælder sammenstød med Atletico Madrid.

 3.Spilforslag med odds hos bookmakerne

 • Det primære odds forslag til denne kamp er, at FCB ikke bør tabe kampen. Fortsætter den tendens på 100% (SE ovenfor) , så kan man i dag i spillet ”dobbeltchancen” få et FAVORABELT odds på 1,42, at FC Barcelona vinder eller uafgjort. Det er MEGA godt. PRIMÆRT ODDS ALLE BØR SPILLE!
 • Dernæst er det antallet af mål. I dag giver eksempelvis denne spilvirksomhed odds 1,92 på OVER 2,5 mål. Det er en gave – se blot hvor mange mål FCB alene i gennemsnit scorer pr. udekamp – næsten 3 mål. Når man dertil lægger at begge klubber må forventes at gå efter de 3 point – så bliver der uden tvivl gået offensivt til værks på græstæppet fra dommerens start fløjt.
 • Målscorer når som helst er Luis Suarez til odds 2,20. De seneste 2 kampe klubberne har mødt hinanden OGSÅ i denne måned har begge været med mål af Suarez – så det bør ske igen. Alternativt er der Messi til odds 4,75 til ”første målscorer”.
 • Mit bud på korrekt resultat er 1:3 til FC Barcelona til odds 19.
 • Her kan man spille alle odds: Alle odds kan spilles hos fx denne eller denne bookmaker. GOD KAMP.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3