top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-02-2017 Apollon Limassol – Apoel Nicosia, En cypriotisk kæmpe er træt

Mandag den 27. februar 2017 retter jeg blikket mod cypriotisk fodbold. Apoel Nicosia er suverænt tophold på Cypern.  I denne sæson har klubben spillet 24 kampe og blot lidt 1 nederlag. De fleste kender særdeles godt til Apoel Nicosia, idet klubben gennem årene flere gange har gjort sig positivt bemærket i de internationale fodbold turneringer.
Apoel beviste sit vindergen for blot få dage siden, da den cypriotiske mesterklub 23. februar 2017 sendte spanske Atl. Bilbao ud af UEFA Europa League via en 2:0 sejr på eget græs i returkampen. Mandag den 27. februar er det dog en fodbold kamp i den hjemlige 1. division, som har fanget min interesse og eftersom du læser dette - også din. Læs statistik og tendenser nedenfor. Der er et flot odds i vente!!!
  • Tidspunkt: Apollon Limassol – Apoel Nicosia, kampstart 27. Februar 2017 klokken 18:00

Faktuel viden til odds

  • Statistik og tendenser:  Siden 6, april 2016 har Apollon Limassol og Apoel Nicosia mødt hinanden 5 gange. Apollon Limassol har vundet de 3 og 2 er sluttet uafgjort mod Apoel Nicosia! Noget tyder på Limassol har recepten til at knække Apoel, de har i hvert fald de seneste 5 kampe i træk IKKE tabt til topholdet Apoel. (Fortsætter denne tendens, hvilket jeg vurderer den gør, så får alle der spiller med 57% i forrentning – det er mega godt)
  • Statistik og tendenser:  Apollon Limassol har vundet 9 af klubbens seneste 10 kampe i den cypriotiske 1. division.
  • Statistik og tendenser: Apoel Nicosia har vundet 8 af klubbens seneste 9 kampe i 1.division.
  • Statistik og tendenser:  Apollon Limassol har vundet BEGGE halvlege i 7 af de seneste 8 kampe i 1. division.
  • Statistik og tendenser:  Apollon har i 12 hjemmekampe i denne sæson blot tabt én kamp.
  • Statistik og tendenser: Der er scoret UNDER 2,5 mål i de seneste 5 møder i træk mellem Apollon Limassol og Apoel Nicosia.

Spil forslag med odds baseret på viden og tendenser

  • Jeg mener at Europa League kampen mod Athl. Bilbao meget vel stadigvæk både fysisk og psykisk kan sidde i Apoel Nicosia spillerne. Sammenholder du denne ekstremt vigtige information med klubbernes indbyrdes møder det seneste 1 års tid – så peger pilene mest på point i Apoel Limassol´s retning. Derfor – A. Limassol har en stærk hjemmebane, så overvej et 1-tal  ”LIGE PÅ” til odds 2,80.
  • Alternativt vælg det mere forsigtige spil ”dobbeltchancen” hos denne bookmaker, at Apollon Limassol blot for sjette kamp i træk mod Apoel Nicosia blot ikke må tabe kampen på hjemmebane. Dobbeltchancen at Apollon Limassol vinder eller uafgjort giver et fornemt odds på 1,57. UDNYT DET!
  • Her kan du spille disse odds: Her og her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3