top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-02-2017 Leicester – Liverpool, kampstart 21:00

Leicester uden træner Ranieri skal i dag mandag den 27. februar 2017 spille på sit stadion King Power mod Liverpool, som har haft en hård start på sæsonen efter nytår. Se fakta og overvejelser inden det går løs i aften klokken 21:00.

Faktuelle data

  • Statistik og fakta: Liverpool har kunnet hvile sig i 16 dage siden klubbens flotte 2:0 resultat mod Tottenham den 11. februar.
  • Statistik og fakta: Liverpool ligger inden dagens møde med Leicester på en 5. plads med 49 point. 22 af disse point er hentet på udebane. Liverpool har i denne sæson blot 3 nederlag på udebane.
  • Statistik og fakta: Leicester ligger i skrivende stund UNDER nedrykningsstregen med blot 21 point vundet i 25 kampe.
  • Statistik og fakta: Leicester har hentet 18 af sine point på sit hjemme stadion via 5 sejre, 3 uafgjort og 4 nederlag. Vigtigt at notere sig!!!
  • Indbyrdes kampe: Siden 2. decembar 2014 har Leicester og Liverpool mødt hinanden 5 gange. Resultaterne i de kampe var 1 sejr til Leicester, 1 uafghjort og 3 Liverpool sejre. Klubbernes seneste møde var 10. september 2016, hvor Liverpool på Anfield vandt med cifrene 4:1.

Formkurver

  • Liverpool´s formkurve: Liverpool har haft en trist start på det nye år. Jeg vælger at sætte spot på den seneste måneds tid. 25. januar lagde Liverpool græs til en kamo i EFL cup ´en mod Southampton. Liverpool tabte.  3 dage senere var der igen kamp på Anfiels – denne gang i FA Cup´en mod Wolverhampton. Liverpool tabte 1:2. De seneste 3 kampe har først givet et uafgjort resultt mod Chelsea, dernæst en 2:0 nederlags fadæse mod Hull for endelig at vinde 2:0 over Tottenham på Anfield. Derfor – Liverpool har IKKE været gode efter nytår – faktisk ekstremt svingende i præstationerne og ofte direkte ringe.
  • Leicester´s formkurve: Leicester har været ringe HELE sæson hvilket deres placering under nedrykningsstregen er et udtryk for. Siden 31. januar 2017 har Leicester spillet 6 kampe. De har tabt 5 og vundet en enkelt kamp. Ikke bestået i min bog af et engelsk mesterhold fra forrige sæson.

Spil forslag med odds:

  • Leicester har netop afskediget deres træner Ranieri – som en konsekvens af klubbens ikke tilfredsstillende resultater i denne sæson. Spørgsmålet er blot om det alene er nok til at få Leicester ud af denne tabs cyklus,  de har været havnet i det meste af sæsonen. I Liverpool møder Leicester en klub, som efter nytår har været en skygge af sig selv. Liverpool lignede før jul på mange områder den sandsynlige direkte konkurrent til det engelske mesterskab. Det er klubben ikke længere i kraft af de mange point tab.
  • Leicester scorer ikke mange mål i denne sæson. På hjemmebanen King Power stadion har Leicester blot scoret 16 mål i 12 hjemmekampe. Til sammenligning har Liverpool scoret 23 mål i 13 udekampe. Liverpool bør være den stærkeste klub – men odds på et 2-tal er helt nede og skrabe bunden på 1,70. Liverpool er lille favorit javist – men i kraft af hjemmebane fordelen, samt det faktum at Leicester spillerne har meget mere end blot point at spille for – så er der en chance for at klubben kommer til at spille over evne i denne kamp. Hvis du spiller på denne kamp, så er det, det rene 1-tal på odds 5,25 – der skal overvejes. Det er et faktum, at Liverpool har fået uafgjort mod Chelsea og har vundet over Tottenham for nylig. Det er også et faktum, at Liverpool har tabt til Hull 4. februar. Derfor - Liverpool er ikke det sikre bet, som mange går og tror. Derfor udnyt i stedet det høje odds på 1-tallet, det er absolut en mulighed.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3