top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-03-2017 Champions League 1/8 finale spil forslag: FC Barcelona – Paris Saint Germain, kampstart 8. Marts 2017 klokken 20:45

8. marts 2017 skal PSG på besøg hos FC Barcelona på Camp Nou. Første møde mellem klubberne den 14. februar sluttede med en 4:0 storsejr til PSG. Spørgsmålet er om FC Barcelona er i stand til at komme tilbage efter den øretæve. Jeg har samlet statistik og tendenser og vil give mit bud på hvorledes kampen onsdag aften kommer til at forløbe – samt jeg vil vejlede dig til de mest sandsynlige odds plus et par enkelte højrisiko odds – med mulighed for den helt store gevinst.

Disse 2 bookmakere er perfekte til Champions League

 • Bet365 (Har et meget stort udvalg af odds i aften)
 • Unibet

Statistik og tendenser

 • Der er scoret OVER 2,5 mål i Paris Saint Germain´s seneste 6 Champions League kampe.
 • PSG har selv minimum scoret 2 mål i de seneste 6 Champions League fodbold kampe.
 • Der er scoret OVER 2,5 mål i 6 af FC Barcelona´s seneste 7 Champions League kampe.
 • PSG har 7 Champions League kampe i træk enten vundet eller som minimum fået uafgjort.
 • Det første møde mellem FC Barcelona og Paris SG  den 14. februar 2017 sluttede med en storsejr på 4:0 til Paris SG på deres egen hjemmebane Parc de Princes.
 • Der er ganske interessant information at hente om PSG i den nationale franske liga Ligue 1. På deres eget stadion har de 9 sejre og nul nederlag i 14 hjemmekampe. På UDEBANE er der i denne sæson 10 sejre og 4 nederlag i 14 kampe.
 • FC Barcelona har i denne sæson i den spanske liga ”La Liga” vundet 9 kampe og blot tabt 1 kamp hidtil i årets 14 hjemmekampe. Målscoren på Camp Nou er på vanvittige 39:9 i 13 kampe. I gennemsnit scorer FCB 3 mål pr. kamp og i gennemsnit bliver der ialt scoret 3,69 mål.

FC Barcelona´s kampform efter 14. februar 2017

 • FCB har siden sit nederlag på Parc des Princes til PSG vundet samtlige 4 kampe i streg.
 • FCB har spillet 3 hjemmekampe i La Liga siden CL nederlaget til PSG. De 2 seneste er vundet med 6:1 over Sporting Gijon og 5:0 over Celta Vigo.
 • Lionel Messi er i øvrigt i storform i øjeblikket. Samtlige 4 kampe siden nederlaget til PSG har den lille troldmand scoret mål i. UDNYT denne viden i onsdagens topbrag mellem den førende franske topklub og spanske FC Barcelona.

Paris Saint Germain´s kampform efter 14. februar 2017

 • PSG har vundet 3 kampe og spillet 1 uafgjort. Nul nederlag siden 14. februar 2017.
 • Blot 1 af PSG´s 4 kampe siden 14. februar er sluttet med OVER 2,5 mål.

Spilforslag med odds

 • Har du også netop set kampene med Arsenal – Bayern München og Napoli – Real Madrid – så er der én ting jeg godt vil sige til dig. Klasse fornægter sig aldrig. I Champions League  har vi med de ypperste fodbold spillere i verden at gøre. Det er simpelthen den øverste hylde overhovedet – som vi kan sidde foran fjernsynet og nyde. Onsdag aften er det Messi på hjemmebane med alle kammeraterne, som skal til at lege med PSG, som var så grumme og onde at banke dem eftertrykkeligt med cifrene 4:0. Alle stiller sig selv spørgsmålet – er det muligt at komme tilbage efter et 4:0 nederlag? Til det er svaret ja – og spørger du undertegnede om jeg mener det kommer til at ske – så er svaret et stort rungende JA.  Det er måske det mest motiverede FC Barcelona klubhold vi nogensinde før har set, der kommer til at gå på banen onsdag den 8. marts  på Camp Nou.
 • Derfor – til de forsigtige er der 1-tallet LIGE på til odds 1,44. PRIMÆRT ODDS
 • Næste odds der ligeledes er til de forsigtige er OVER 2,5 mål til odds 1,36. PRIMÆRT ODDS
 • Til kampens resultat vil jeg foreslå jer at gå efter de høje odds – fordi vi alle ved at FCB har som målsætning at få 4:0 eller 5:0 i ordinær tid. 4:0 giver odds på 19 og 5:0 giver odds 34.
 • Lionel Messi kommer til at score mål ”når som helst” til odds 1,53.
 • De højeste odds: Spil et eller flere odds her (Du kan lave masser af variationer over odds´ene ovenfor – men hele tiden skal du kredse om at FCB vinder kampen)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3