top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-03-2017 Champions League Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Onsdag aften den 15. marts er der returkamp i Champions League mellem Atletico Madrid og Bayer Leverkusen. Første møde mellem det spanske tophold og det tyske mandskab sluttede med en særdeles målrig affære – slutfacit på 2:4. Bookmaker giver dig bud på det MEGET sandsynlige odds, som du bør overveje.

1. Dette er fakta - som du skal kende til INDEN du oddser

  • Atletico Madrid har vundet 6 af klubbens seneste 7 Champions League kampe.
  • Dagens modstander Bayer Leverkusen tabte 22. februar på sin hjemmebane med cifrene 2:4 til Atletico Madrid.
  • I La Liga har Atletico Madrid i denne sæson vundet 9 kampe, 2 uafgjort og blot 2 nederlag.
  • I Bundesligaen har Bayer Leverkusen i denne sæson været middelmådige og i øjeblikket ligger klubben blot på en 10. plads. Udebane statistikken for klubben er blot 4 sejre i 11 kampe, 1 uafgjort og 6 nederlag.
  • Leverkusen har en ”skidt” defensiv. De er den 6´te dårligste klub i Bundesligaen, når man måler på antallet af mål, de totalt hat fået scoret imod sig.
  • Der er blot scoret 11 mål i 13 hjemmekampe i denne sæson i La Liga på Atletico Madrid.

2. Spilforslag af den sandsynlige slags. 53% og 65% i forrentning

  • Det meget sandsynlige odds til dagens fodbold kamp på Atletico Madrid´s hjemmebane er en spansk sejr og dermed et 1-tal til odds 1,53. Leverkusen er ”tvunget” til at gå efter sejren og de behøver 3 mål som minimum. Det burde være umuligt, især fordi Atletico næst efter Barcelona har den bedste defensiv blandt samtlige klubber i La Liga. Idet jeg regner med at Leverkusen vil slås for deres minimale chance – leder det naturligt til det næste ganske sandsynlige odds – mange mål. Odds på OVER 2,5 mål er på 1,65.

3. Holder du med Leverkusen – så se lige disse odds!

  • Skulle det vanvittige ske, at Atletico Madrid taber med cifrene 0:3 til Bayer Leverkusen, så giver bet365 odds 81 for det resultat! Resultatet 0:4 giver odds 251. (Begge disse odds vil jeg kun anbefale at man spiller på for sjov, dvs. mindre beløb)

4. Bookmakere med adskillige odds på Champions League

  • Bet365 & Unibet. Begge er meget gode med stort fokus på et dansk publikum. Det kan jeg godt lide.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3