top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-03-2017 West Ham – Leicester med odds forslag på odds 201 til de dristige og 60% til de forsigtige!

Leicester er engelske mestre og har i store dele af denne sæson 2016/17 været en skuffelse for mange at følge. Især har klubbens svigtende præstationer på udebane fået mange til at mindes de ”gode tider” fra forrige sæson. I sæson 2015/16 var Leicester Premier Leagues bedste klub både på udebane og på hjemmebane. Leicester vandt Premier League i suveræn stil med 10 point foran nummer 2 i rækken. Klubben har derfor i denne sæson et uforløst potentiale – som alle bare har gået og ventet på vil komme tilbage. Se de overraskende odds – som du bør overveje til dagens i min optik mest interessante kamp.

West Ham - Leicester

 • Kampstart 16:00 den 18. marts 2017

Bookmakere

Fakta og tendenser

 • Fakta & tendenser: Leicester har siden 4. april 2015 mødt West Ham 5 gange i forskellige turneringer. Leicester har vundet 4 gange over West Ham og spillet 1 uafgjort. Leicester er med andre ord UBESEJRET de seneste 5 kampe i træk mod dagens modstander West Ham.
 • Fakta & tendenser: Leicester har IKKE vundet en UDEKAMP de seneste 15 kampe i træk i Premier League.
 • Fakta & tendenser: I forrige sæson var Leicester Premier Leagues bedste udehold med 11 sejre, 2 uafgjort og blot 2 nederlag i 19 kampe.
 • Fakta & tendenser: Leicester har vundet de seneste 3 fodboldkampe i træk siden 27. februar 2017. Sejr på 3:1 over Liverpool, Sejr på 3:1 over Hull. Sejr på 2:0 over FC Sevilla.
 • Fakta & tendenser: Leicester er ubesejret siden trænerskiftet den 23. februar 2017. Leicester spillerne er igen motiverede og i vindermode – som vi kan huske dem fra forrige sæson. MEGET VIGTIGT
 • Fakta & tendenser: Siden 11. februar 2017 har West ham IKKE vundet en kamp. De har spillet først 2 uafgjort og dernæst tabt de seneste 2 kampe.

Spilforslag

 • Forslag 1: Leicester har i store dele af denne sæson været en skygge af sig selv i Premier League især når klubben spillede på fremmed græs. NUL udesejre. Det er meget usædvanligt for en mesterklub. I denne sæson har klubben stadigvæk sin første sejr til gode og det faktum står i skærende kontrast til sidste sæsons imponerende 11 sejre på udebane. Efter trænerskiftet hos Leicester er der dog sket en forvandling hos spillerne. De er pludselig begyndt at score mål igen (8 mål i de seneste 3 kampe) og ikke mindst vinde kampene også når man mindst venter det. Leicester er i øjeblikket en klub der ser frem og op i tabellen igen. Det viser resultaterne. Klubben har siden 3:1 sejren over Liverpool den 27. februar 2017 startet en tendens. De er begyndt at vinde fodbold kampe igen. Sejren over Liverpool blev fulgt op af endnu en 3:1 sejr over Premier League klubben Hull City ligeledes på King Power stadion. Det mest imponerende er dog 2:0 sejren over spanske FC Sevilla i Champions League 1/8 finalen og dermed videre kvalifikation til kvartfinalerne. 3 sejre på stribe til Leicester. Sammenholder man det med den flotte indbyrdes statistik klubben har i de seneste 5 møder med Westham, så er det dobbeltchancen, der er det forsigtige og mest sandsynlige odds til dagens kamp, at Leicester vinder eller uafgjort til odds 1,60. PRIMÆRT FORSLAG
 • Forslag 2:Jeg vover faktisk at anbefale et 2-tal og sejr til Leicester i dag. Det er på tide, at de engelske mestre og bedste udehold fra sidste år endelig får en sejr i hus OGSÅ på udebane. Et 2-tal belønnes med lukrative odds på 3,10. Jeg skriver lukrative, fordi i min bog er det Leicester der er favoritter i dagens kamp!
 • Forslag 3: Kampens resultat: Jeg vil til de dristige gå efter de høje odds i denne kamp i ciffertips. Alle tager udgangspunkt i Leicester point. 1:3 til odds 26, 0:3 til odds 34, 0:4 til odds 67 og endelig 0-5 til odds 201.
 • Forslag 4: Første målscorer: Jamie Vardi til første målscorer til odds 6,50 eller når som helst til odds 2,62.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3