top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Tendens på 100% - 13 kampe i træk – Få 50% på at tendensen fortsætter i dag den 9. april 2017

I dag skal Bundesligaens suveræne bundklub igen i aktion. Klubben møder ovenikøbet en anden bundklub som har vundet de seneste 2 Bundesliga kamp i træk OG desuden har ALT at spille for, idet det er et ufravigeligt krav at hjemmeholdet vinder i dag, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve i den bedste tyske fodboldrække. Alle kloge oddsere kan få 50% i forrentning på et meget sandsynligt resultat for den 14-ende kamp i træk.
  • Kampstart: Ingolstadt ^Darmstadt klokken 17:30 den 9. april 2017

Samme resultat 13 kampe i træk – 100% tendens – Få odds 1,50 på at tendensen fortsætter

  • Fakta: Darmstadt har i denne sæson tabt 13 ud af 13 udekampe i den tyske Bundesliga. Det er så pinligt for klubben – men har omvendt været yderst lukrativt for snu oddsere på Bookmaker.dk , der har profiteret på denne negative tendens måned efter måned gennem hele sæsonen. 100% tendens.
  • Fakta: Darmstadt ligger på en 18-plads og dermed sidsteplads i Bundesligaen med blot 15 point. Darmstadt er 14 point op til nedrykningsstregen og med blot 7 kampe igen – så er der blot en usandsynlig statistisk mulighed for overlevelse for klubben.
  • Fakta: Dagnes modstander Ingolstadt ligger ligeledes til nedrykning – men de har stadigvæk en fair chance for overlevelse i Bundesligaen, idet klubben blot er 4 point fra nedrykningsstregen – endog med en kamp færre end de direkte konkurrenter i den indædte kamp for overlevelse.
  • Det kloge odds: Derfor – Denne kamp handler om kvalitet og motivation. Darmstadt på udebane – de taber. Spillerne er simpelthen uden den nødvendige klasse – det er voldsomt ringe ikke blot at få 1 point i 13 udekampe i træk. Darmstadt spillerne må møde til kamp denne søndag totalt modløse og uden kampgejst. De har allerede tabt sæsonen og har reelt ikke andet at kæmpe for end æren. Modsat har Ingolstadt ALT at kæmpe for, idet de stadigvæk kan sikre sig overlevelse i Bundesligaen. Ingolstadt har desuden vist at de har et højere niveau – så forvent endnu et nederlagt til Darmstadt og dermed et 1-tal til dagens bundbrag. Et 1-tal belønnes med odds 1,50.
  • Find dette odds her: Bet365 --> Fodbold --> Tyskland --> Tyskland – Bundesliga  --> Ingolstadt ^Darmstadt 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3