top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart

Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.

Gratis lyd (Koster ingenting at lytte med)

 • Gratis live radio dækning via bookmakerne enten hos bet365 eller unibet.

På tv (Koster penge)

 • Kampstart: Kampen bliver vist direkte på TV3+ lørdag den 3. juni 2017 klokken 20:45. Ikke gratis idet abonnement er påkrævet.

Spilmuligheder til Champions League finalen

 • 132 markeder på bet365 plus live betting produkt i verdensklasse .
 • 764 forskellige spilmuligheder på unibet.

Bliv klædt på til de kloge odds

Juventus information

 • FAKTA 1:  Juventus har på udebane i serie A i denne sæson 2016/17 i 19 udekampe vundet 11 kampe, 3 er sluttet uafgjort og 5 nederlag.  Juventus har tabt 5/19 = 26,3% af sine udekampe i serie A.
 • FAKTA 2:  Juventus er UBESEJRET i dette års Champions League. 12 kampe i træk uden nederlag.
 • FAKTA 3:  Juventus har tabt 4 finaler i træk. (Selvtillid og tro på egne evner kan være påvirket)
 • FAKTA 4:  Vinder Juventus i dag lørdag den 3. juni 2017 vil klubben være indehaver af The Treble, dvs. italienske mestre, Coppa Italia vinder og endelig Champions League mestre 2016/17.
 • FAKTA 5:  Juventus har tabt 6 finaler i mesterholdenes turnering.

Real Madrid information

 • FAKTA 6:  I La Liga har Real Madrid i denne sæson spillet 19 udekampe. Blot 2 af disse kampe er sluttet med et nederlag, 2/19=  10,52%.
 • FAKTA 7:  I dag spilles der på neutral grund så ingen af finale deltagerne kan drage fordel af hjemmebane, men i la Liga har Real Madrid en særdeles flot statistik med 15 sejre i 19 udekampe, dvs. 15/19 = ca. 79% af udekampene er sluttet med 3 point til kongeklubben. Det snyder hurtige tippere at Juventus står først som 1-tal – PAS PÅ!!! Begge klubber spiller på udebane.
 • FAKTA 8:  Der er scoret OVER 2,5 mål i Real Madrid´s seneste 12 Champions League kampe.
 • FAKTA 9:  Real Madrid vandt Champions League 2015/16 og har dermed vist styrke, stabilitet og kontinuitet ved igen at være i Champions League finalen.
 • FAKTA 10:  Real Madrid blev Champions League mestre i 2013/14 og igen i fjor.
 • FAKTA 11:  Det er Real Madrid´s tredje finale på blot 4 år i Champions League. Viser stabilitet i verdensklasse.
 • FAKTA 12:  Real Madrid har vundet 11 finaler i mesterholdenes turnering, der i dag hedder Champions League.
 • FAKTA 13:  Real Madrid har vundet det spanske mesterskab i fodbold i år foran blandt andre FC Barcelona.
 • FAKTA 14:  Real Madrid scorer ALTID mål. Klubben har i denne sæson scoret mål i samtlige La Liga og Champions League kampe.
 • FAKTA 15:  Real Madrid har verdens i øjeblikket mest scorende fodboldspiller på sit klubhold – Cristiano Ronaldo.
 • FAKTA 16:  Gareth Bale og Carvajal er begge meldt klar til dagens CL finale.
 • FAKTA 17:  Real Madrid har i Champions League knock-out fasen i denne sæson 2016/17 vist voldsom stor klasse ved at udsparke Napoli, Bayern München og Atletico Madrid af turneringen.

Øvrig fodbold viden og IKKE ligegyldig info:

 • FAKTA 18:  Den mest giftige offensiv (Real Madrid) mod den dygtigste defensiv (Juventus).
 • FAKTA 19:  Champions League finalen spilles på neutral grund i Cardiff. Gareth Bale der spiller i Real Madrid kommer fra Wales hvori Cardiff ligger. Gareth Bale spiller på en ”slags” hjemmebane.
 • FAKTA 20:  Cristiano Ronaldo er Champions Leagues mest scorende fodboldspiller. Ialt har han scoret 103 mål i Champions League.
 • FAKTA 21:  Cristiano Ronaldo har historisk scoret 50 mål i knock-out kampene alene!!! (Overvej at spille på Ronaldo til at score et mål, når som helst til odds 2,20.)
 • FAKTA 22: I dette års udgave af Champions League har Cristiano Ronaldo inden dagens kamp scoret ialt 10 mål.

Spilforslag & odds

 • Spilforslag 1: Der er ingen soleklar favorit til at vinde Champions League 2017 ifølge bookmakerne. I min optik er der dog en klar favorit. Odds på at Juventus vinder uanset om der skal forlænget spilletid til eller ej er på odds 2, mens Real Madrid står i odds 1,83. Bruger man de objektive briller peger flest pile dog på, at Real Madrid vinder i dag. Se alle fakta ovenfor. Begge klubber spiller på udebane i dag og kigger man på klubbernes hjemlige ligaer, så er det helt klart Real Madrid, der har den mest imponerende statistik her. Real Madrid er forsvarende Champions League mestre. Real Madrid har sparket selveste Bayern München ud af turneringen. Den vigtigste grund til, at det er Real Madrid der kan hæve trofæet med de store ører over hovederne i aften er dog – Cristiano Ronaldo. HAN ALENE KAN AFGØRE FINALEN! Der bliver skrevet historie i aften,  når Real Madrid, der allerede er klubholdet med flest Champions League sejre (11 stk. ialt) , vinder over Juventus, som har den kedelige rekord at have tabt flest finaler – hele 6.  
  Spil nu på Real Madrid vinder Champions League.
 • Spilforslag 2: Spil på Cristiano Ronaldo til at score mål. Første målscorer til odds 4,50 er klækkeligt betalt. Til den forsigtige er der odds 2,20 på at Cristiano scorer når som helst.
  Odds er herfra.
 • Spilforslag 3: Antal mål: Bookmakerne tillægger Juventus defensive kvaliteter alt for stort fokus og det har pustet oddset for OVER 2,5 mål helt op i odds 2,25. UDNYT DET! Er man til denne slags spil, så er værdien i dag klart på mange mål.
  Spil på OVER 2,5 mål her.
 • Du bør spille hos den bedste udbyder: Alle odds er fra bet365, som har en odds platform der bare spiller! Prøv den og bliv overbevist. Det er gratis at oprette en konto og der er bonus til alle.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3