top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer

Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
 • Odds på 110 markeder: Denne EM finale har lige så mange odds muligheder som en kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid . Du finder kampen her www.bet365.dk  --> fodbold  --> EM – kvinder -->Holland kvinder V Danmark kvinder

1. Facts du BØR læse og dermed være godt klædt på til odds og fodboldkamp på TV 2 i aften klokken 17:00.

Det siger pigerne: Tror på at VI kan gøre det!
 • Fakta: Det er i år præcis 25 år siden Danmark vandt EM 1992 i fodbold på herre siden. I dag er der EM finale på kvinde siden og historien kan gentage sig. Det er desuden Holland som er modstanderen i finalen og de danske kvinder har allerede sendt de 8-dobbelte mestre fra Tyskland ud af turneringen.
 • Fakta: Mest sete fodboldkamp i 2017. Næsten 1,5 millioner danskere fulgte med på tv, da det danske kvinde landshold spillede sig i finalen i dag til EM 2017. Populariteten og interessen for kvindefodbold er enorm i dette øjeblik og dette ses tydeligt i forhold til at årets næst mest sete fodbold kampe var herrenes VM kvalifikationskamp tidligere i år mellem Rumænien og Danmark. Den kamp blev set af 684.000.
 • Fakta: De danske kvinder tror på  – de kan blive europa mestre. Troen på egne evner havde landsholdet også tilbage i 1992.
 • Fakta: På Fifa´s verdensrangliste for kvinder i fodbold er Danmark pr. 24 marts 2017 nummer 15 med 1870 point. Søndagens finale modstander Holland er nummer 12 med 1923 point. Verdensranglisten er et udtryk for at der er tale om 2 jævnbyrdige modstandere i dag. Holland er ifølge bookmakerne primært favorit, fordi de spiller på hjemmebane IKKE fordi de er et bedre landshold. Det bør den kloge tipper udnytte!
 • Fakta: Danmark har sensationelt og meget overraskende allerede eksperedet Tyskland ud af EM 2017 med en 1:2 sejr på mål af Nadia Nadim og Theresa Nielsen. Tyskland ligger nummer 1 på Fifa´s verdensrangliste med 2108 point. Dette beviser at troen på egne evner er essentiel. VIGTIGT
 • Fakta: Bemærk desuden at Danmark i kampen mod Tyskland var bagud allerede efter 3 minutter – trods det formåede de hårdt kæmpende og målbevidste vindertyper fra Danmark alligevel i anden halvleg at vende det hele på hovedet og vinde kampen.
 • Fakta: Danmark har minimum 3 kvinde landsholdsspillere i verdensklasse. VERDENSKLASSE. Det er Pernille Harder, Nadia Nadim og midtbanespilleren Sanne Troelsgaard.
 • Fakta: Tysk målmand har udtalt: Pernille Harder er en af verdens bedste.
 • Fakta: Pernille Harder er 2 gange i den svenske liga kåret til den bedste angriber.
 • Fakta: Hollands træner:  Nadia Nadim er god, og Pernille Harder er en af de bedste - jeg vurderer hende til at være en af de bedste i verden, siger Sarina Wiegman.

2. Oddsforslag til finalen og se hvem der vinder - odds 4,33

 • Primært odds forslag: Siden 5. april 2013 har Holland og Danmark mødt hinanden 4. gange. De 3 første kampe var venskabskampe, så dem ser jeg bort fra i min analyse, idet de i min optik er træningskampe, hvor spillerne ikke yder det optimale. Derimod er den seneste kamp den 20. juli 2017 ganske interessant. Holland og Danmark mødte hinanden i gruppe A ved denne slutrunde og slutresultatet var en snæver 1:0 sejr til Holland. Objektivt betragtet var Holland bedst i første halvleg og Danmark var bedst i anden halvleg og kampen ”burde” efter min mening være slutet uafgjort. Derfor – Danmark er IKKE et dårligere landshold end Holland. Danmark har profilerne og sammenholdet til at vinde EM 2017 i kvindefodbold og odds på at det sker i ordinær tid er helt oppe i odds 4,33. Sjældent man får så godt et odds på et landshold, som har alle kvaliteterne til at gå hele vejen. SPIL HER med gratis 1000 kroner bonus 
 • Til de forsigtige: Spil på at Danmark vinder trofæet uanset om der skal forlænget spilletid til og straffesparkskonkurrence til odds 3. (Til dig der ikke ved det – fordi du ikke har læst punkt 1. Danmark har allerede slået Tyskland ud af turneringen. Tyskland er 8-dobbelte mestre)
 • Odds eksempel med bonus: (1000 kr + bonus 1000 kroner) gange odds 4,33 = 8660 kroner SPIL DET HER

110 forskellige odds markeder hos Europas største bookmaker

Herunder er håndplukket odds som du bør overveje (Fodbold kampe bliver altid ekstra spændende, når man har penge på højkant)
 • Danmarks ”Zlatan Ibrahimovic” som første målscorer ”Nadia Nadim” til odds 9,50.
 • Første målscorer er ”Harder than the rest” selveste ”Pernille Harder” til odds 9,00.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3