top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45

Landskamp Danmark – Polen med optakt, omfattende statistik og odds forslag

Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
 • Et dansk landshold med Bendtner i front, det er positivt, idet historikken viser, at Bendter han scorer mål. På det polske landshold har de en endnu mere giftig måltyv i skikkelse af Bayern München stjernen Robert Lewandowski. Sidstnævnte polak har scoret de seneste 6 kvalifikationskampe i træk og scorer han det første mål i kampen fredag aften 1. september 2017, så får man odds 4,33. Det er gave odds. Går kampen OVER 2,5 mål får man odds 2,05. Endnu et gaveodds.
A

Polen vinder

 • FAKTA: Polen har vundet de seneste 5 landskampe i træk  i VM 2018 kvalifikationsgruppe E. TENDENS 100%
 • FAKTA: Robert Lewandowski spiller til dagligt som angriber for Bayern München. Lewandowski er desuden en verdensklasse spiller,  OGSÅ når han spiller for sit landshold. Det seneste møde mellem Danmark og Polen resulterede i 3 mål af Lewandowski – ægte hattrick og kampen sluttede med en polsk sejr på 3:2.
 • FAKTA: Siden 4. september 2016 har Polen spillet 6 VM 2018 kvalifikationskampe. Lewandowski har SCORET mål i samtlige landskampe. TENDENS 100%
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i ALLE Polens 6 VM kvalifikationskampe. TENDENS 100%
 • FAKTA: Polen har i ALLE 6 VM kvalifikationskampe scoret MINDST 2 mål. TENDENS 100%
 • FAKTA: Polen har vundet BEGGE halvlege i de seneste 3 vm kvalifikationskampe i træk. TENDENS 100%
B

Danmark vinder

 • FAKTA: Danmark har vundet de seneste 3 hjemmekampe mod Polen. TENDENS 100%
 • FAKTA: Danmark har scoret 2 eller flere mål i 6 af de seneste 7 møder med Polen.
 • FAKTA: Der er scoret OVER 2,5 mål i de seneste 3 møder mellem Danmark og Polen. TENDENS 100%
 • FAKTA: Bendtner er IGEN endelig med på det danske landshold. Vælger den danske landstræner Hareide at benytte ham, så er der næsten med garanti mål i de ben. Bendter vil efter de mange måneder udenfor landsholdet desuden være mere tændt og motiveret end ellers.
C

Yderligere info om styrkeforholdet

 • Danmark ligger inden fredagens møde med Polen på en beskeden 46. plads på FIFA´s rangliste over verdens bedste fodbold nationer. Listen toppes af Brasilien på førstepladsen og Tyskland på andenpladsen. Polen ligger på en imponerende 5. plads på denne rangliste med ialt 1319 point. Danmark har blot 683 point.
D

Profilen og verdensstjernen på det polske landshold:

 • Robert Lewandowski – Stjerneangriber på det tyske storhold fra Bayern München. På landsholdet er han også i øjeblikket topscorer i VM 2018 kvalifikations turneringen sammern med Cristiano Ronaldo . Begge har scoret 11 ”kasser”.
 • Robert er den suverænt bedste fodboldspiller fra Polen i øjeblikket. Kan Danmark ”stække” ham – så har Danmark en god chance for point.
E

Profiler på det danske landshold

 • Christian Eriksen fra Tottenham. En verdensklasse spiller, der til daglig spiller i en klub i Premier League, som i seneste sæson sluttede på en flot andenplads.
 • Kasper Schmeichel, der også betegnes af udenlandske medier som en af de absolut bedste målmænd i verden øjeblikket.
 • Nicklas Bendter er denne gang efter et langt fravær igen tilbage på landsholdet. I flere medier er der skrevet at han er med på det yderste mandat. Det er fuldstændigt uvæsentligt, idet Bendter i topform på det danske landshold – det er alt andet lige en forstærkelse af landsholdet. Bendter har gang på gang vist i landshold regi, at han kan score mål.
F

Spil forslag og odds til dig der spiller fornuftigt

 • Kampens resultat: Polen er indiskutabelt et bedre og stærkere landshold i øjeblikket end det danske landshold. Danmark har ganske vist et par spillere fra ”næstøverste hylde” (øverste hylde er Ronaldo, Messi, Lewandowski etc.) og nogle vil faktisk mene, at en spiller som Christian Eriksen i dag fodbold teknisk (frispark) er øverste hylde. Én spiller er dog ikke nok til at slå Polen. Polen er fremragende i øjeblikket og landsholdet har vundet de seneste 5 VM kvalifikationskampe i træk. Et sandsynligt odds til gaveodds er 2-tallet til odds 3,25. Et meget sandsynligt odds og det som jeg primært vil anbefale jer at spille på er dobbeltchancen, at Polen vinder eller uafgjort til odds 1,57. Odds på dansk sejr kan ske til odds 2,40 – men det kræver held.
 • Hvem scorer mål: Det er på dette odds marked, som alle i stedet bør overveje at satse mest.  Lewandowski er helt i særklasse fænomenal. Se oppe i punkt A – Lewandowski har scoret mål i samtlige 6 VM kvalifikationskampe hidtil og i det seneste møde med Danmark scorede han 3 mål. Odds på at han scorer det første mål er på 4,33 eller alternativt, han ”scorer når som helst” til odds 2,05. Meget sandsynligt.
 • Over/Under: Alle Polens VM kvalifikationskampe har resulteret i målrige kampe OVER 2,5 mål. Det vurderer jeg også er det mest sandsynlige i denne kamp, idet Danmark offensivt ligeledes har en god håndfuld kvalitet med Bendter og Eriksen som de 2 mest funklende stjerner. Odds på OVER 2,5 mål er på 2,05 (Gave odds)

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold --> ”Landskampe - Oversigt” --> Danmark v Polen

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Nyheder og spil fiduser
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
03-11-2017 Eliteserien , vinder historik og mange mål – odds 2,75 og odds 1,64
Eliteserien i norsk fodbold, er i kraft af Nicklas Bendtners flotte præstationer for topklubben Rosenborg, igen blevet flot eksponeret i det danske medie hav. Rosenborg er også allerede snublende nær endnu et norsk mesterskab med blot 3 spillerunder igen og 8 points forspring til Molde på andenpladsen.
Det er ikke Rosenborg, som disse odds forslag kommer til at kredse om. I stedet er det et par midterklubber, som begge har en interessant indbyrdes statistik. Udeholdet har historisk haft et særdeles godt tag på hjemmeholdet fra Sandefjord og når hjemmeholdet ovenikøbet er inde i en meget svær dagsform, så skal man da overveje et 2-tals odds, som er helt oppe at ringe. Forvent desuden mange mål.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3