top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-09-2017 Landskamp Armenien – Danmark, VM 2018 kvalifikation med odds forslag og statistik

Landskamp Armenien – Danmark med odds forslag og statistik

Danmark er storfavorit mandag aften i VM 2018 kvalifikationskampen mod Armenien. I gruppe E ligger Danmark på en ”delt” andenplads med 13 point sammen med Montenegro, mens mandagens modstander ligger nede i dyndet med blot 6 point og derfor reelt har udspillet sin rolle i forsøget på at kvalificerre sig til slutrunden. Spørgsmålene til denne fodbold kamp er,  hvor skal den rationelle oddser placere sine indsatser? Husk at spille med hjernen ikke følelserne.
 • Euforien over at Danmark har slået Polen med 4:0 har endnu ikke lagt sig. Mange tror at kampen mandag mod Armenien bliver en "walkover", som Danmark selvfølgelig vinder sikkert. Du kan læse længere nede på denne side, at Armenien tidligere har voldt Danmark STORE problemer. I denne kvalifikation har Montenegro (2-er i gruppen) ligeledes haft problemer med Armenien. Set i det lys er det vanvittigt, at man får odds 9 på armensk hjemmesejr! 

Praktisk info

 • Kampstart: 4 september 2017 klokken 18:00
 • Se fodboldkampen: Bliver vist på kanal 5
 • Odds på kampen: Alle odds er fra denne bookmaker.
A

Danmarks styrker

 • FAKTA: Topspillere. Danmark har et landshold med flere internationale topspillere. Christian Eriksen er vores ypperste spiller, der efter 4:0 afklapsningen i fredags af Polen er blevet sammenlignet med Michael Laudrup. Eriksen er ikke den eneste topspiller. Danmark har Schmeichel, Simon Kjær, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Bendtner plus mange flere. Danmark er langt bedre end FIFA´s rangliste som nummer 46 ellers indikerer.
  Bendtner spillede blot 15 minutter mod Polen og jeg forventer, at han må være enormt motiveret for at bevise sin værd mod Armenien. Cornelius og Nicolai Jørgensen scorede begge mod Polen – så Bendter SKAL på tavlen i mandagens kamp, hvis Bendter vil være en del af landsholdets faste mandskab igen.
 • FAKTA: Mega favorit. Der skal spilles 9 VM-kval kampe mandag, som der alle er odds på hos bookmakerne. Danmark er et af 3 landshold, der alle er MEGA favoritter til at vinde. Odds på et 2-tal og dansk sejr er helt nede i 1,44.
 • FAKTA: Motivation. Danmark KAN hvis alting går landsholdets vej igen selv kvalificere sig direkte til slutrunden til VM 2018. Danmark har med andre ord en enorm motivation for at vinde kampen. Armenien har kun ”æren” at spille for.
 • FAKTA: I Gruppe E har Danmark en målscore på + 8 mål. Armenien har til sammenligning en målscore på -8.
 • FAKTA: Alle kan huske den famøse ”svipser” i Parken 11. juni 2013, hvor Danmark tabte med 0:4 til netop Armenien i VM 2014 kval kampen. Siden den kamp har landene mødt hinanden 4 gange og det er blevet til 3 sejre til Danmark og en enkelt uafgjort.
B

Armenien styrker

 • FAKTA: Armenien har slået Danmark 0:4 for 4 år siden i Parken. Danmark har ganske vist ikke tabt til nationen siden dengang, men det må alligevel sidde i de danske fodbold spillere, at Armenien kan være en potentiel farlig modstander.
 • FAKTA: Armenien har hjemmebane fordel og eksempelvis varmen (37 grader!!!)  kan være en fordel for hjemmeholdet.
 • FAKTA: Montenegro ligger i gruppe E på en delt andenplads med Danmark. Armenien vandt 3:2 over Montenegro 11. november 2016. Sejren til det undertippede mandskab kom efter at Armenien var  bagud 0:2 ved pausen. Et vildt comeback i anden halvleg og mål af Grigoryan, Haroyan og Ghazaryan og Armenien havde lavet en lille sensation igen.
 • FAKTA: Armenien har vundet de 2 seneste hjemmekampe i træk på hjemmebanen Republican i VM 2018 kvalifikationen.
C

Indbyrdes kampe

 • FAKTA: Siden 10. september 2013 har Armenien og Danmark mødt hinanden 4 gange. 3 sejre til Danmark og 1 uafgjort.
 • FAKTA: 11. juni 2013 vandt Armenien 4:0 over Danmark i Parken. Det er meget få landshold, der har vundet i Parken over Danmark, men Armenien er ét af de lande!!!
D

Spilforslag

 • Kampens resultat: Danmark (nummer 46 på FIFA)  vandt fortjent over Polen (Nummer 5 på Fifa´s liste) med cifrene 4:0 i fredags den 1. september. Det er en flot sejr og alle forventer, at sejr nummer 2 kommer næsten pr. automatik over Armenien, som blot ligger nummer 72 på FIFA´s verdensrangliste. Danmark BØR også vinde denne kamp – men odds på 1,44 på dansk sejr, det er desværre sat meget lavt. Det gør dog ikke noget set med odds brillerne på, for i 1X2 odds bør man mere fokusere på de andre muligheder. Odds på 1-tallet er helt oppe at ringe i odds 9, men objektivt set er det ”X” man skal gå efter i denne kamp til odds 4,50. Et ”X” er mere sandsynligt end en dansk sejr og odds er tilsvarende langt bedre betalt.
 • Antal mål: Danmark spillede 7. september 2015 mod Armenien i en EM kvalifikationskamp. Kampen blev spillet i Armenien og sluttede 0:0. Siden kampen 11. juni 2013 er 3 ud af 4 kampe mellem disse 2 nationer sluttet med få mål. Armenien har blot æren at spille for, mens Danmark vil være tilfredse med en kneben sejr. Få mål er mest sandsynligt så odds på UNDER 2,5 mål til odds 1,95.
 • Første målscorer: Bendtner til at score det første mål til odds 5,50. Får Bendter lov at starte inde, så er han motiveret, brandvarm og i særlig grad topkvalificeret til at score første mål.
E

Gruppe E

Danmark og Montenegro på en delt andenplads.

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold --> ”Landskampe - Oversigt” --> Armenien v Danmark

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
04-09-2017 Landskamp Armenien – Danmark, VM 2018 kvalifikation med odds forslag og statistik
Danmark er storfavorit mandag aften i VM 2018 kvalifikationskampen mod Armenien. I gruppe E ligger Danmark på en ”delt” andenplads med 13 point sammen med Montenegro, mens mandagens modstander ligger nede i dyndet med blot 6 point og derfor reelt har udspillet sin rolle i forsøget på at kvalificerre sig til slutrunden. Spørgsmålene til denne fodbold kamp er,  hvor skal den rationelle oddser placere sine indsatser? Husk at spille med hjernen ikke følelserne.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
03-06-2017 Årets fodboldkamp, Champions League finalen 2017 Juventus – Real Madrid, se odds og statistik og se hvem der vinder finalen FØR kampstart
Champions League finalen 2017. Verdens største fodboldkamp i verdens største fodboldturnering for klubhold. Det er i aften 3. juni 2017 et møde i europæisk fodbold mellem italienske Juventus og spanske Real Madrid. Juventus er Italiens ude sammenligning mest imponerende klubhold i år med såvel coppa Italia trofæ og et italiensk mesterskab i hus. Real Madrid på den anden side er forsvarende Champions League mestre og de er ovenikøbet spanske mestre i denne sæson foran FC Barcelona. I aften er der verdensklasse spillere i aktion og det er det ypperste af det ypperste der er på spil. Kampen om trofæet med de store ører, Champions League pokalen – en pokal som alle professionelle fodbold spillere vil drømme om at vinde. I klub fodbold regi er der intet der er større end at vinde Champions League og derfor er motivations niveauet hos begge klubhold på det absolut højeste. På denne side er samlet al den fakta, som jeg har kunnet fremskaffe, som jeg mener du bør læse INDEN du spiller på odds. Der er flere odds, som du, hvis du er seriøs med dine odds investeringer bør overveje. Snyd ikke dig selv for denne fodboldkamp,  hvis du har adgang til live billeder på tv. Alle kan lytte med helt gratis via bookmakerne og det bør alle ´som minimum gøre.
04-09-2017 Landskamp Armenien – Danmark, VM 2018 kvalifikation med odds forslag og statistik
Danmark er storfavorit mandag aften i VM 2018 kvalifikationskampen mod Armenien. I gruppe E ligger Danmark på en ”delt” andenplads med 13 point sammen med Montenegro, mens mandagens modstander ligger nede i dyndet med blot 6 point og derfor reelt har udspillet sin rolle i forsøget på at kvalificerre sig til slutrunden. Spørgsmålene til denne fodbold kamp er,  hvor skal den rationelle oddser placere sine indsatser? Husk at spille med hjernen ikke følelserne.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3