top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-09-2017 Landskamp Armenien – Danmark, VM 2018 kvalifikation med odds forslag og statistik

Landskamp Armenien – Danmark med odds forslag og statistik

Danmark er storfavorit mandag aften i VM 2018 kvalifikationskampen mod Armenien. I gruppe E ligger Danmark på en ”delt” andenplads med 13 point sammen med Montenegro, mens mandagens modstander ligger nede i dyndet med blot 6 point og derfor reelt har udspillet sin rolle i forsøget på at kvalificerre sig til slutrunden. Spørgsmålene til denne fodbold kamp er,  hvor skal den rationelle oddser placere sine indsatser? Husk at spille med hjernen ikke følelserne.
 • Euforien over at Danmark har slået Polen med 4:0 har endnu ikke lagt sig. Mange tror at kampen mandag mod Armenien bliver en "walkover", som Danmark selvfølgelig vinder sikkert. Du kan læse længere nede på denne side, at Armenien tidligere har voldt Danmark STORE problemer. I denne kvalifikation har Montenegro (2-er i gruppen) ligeledes haft problemer med Armenien. Set i det lys er det vanvittigt, at man får odds 9 på armensk hjemmesejr! 

Praktisk info

 • Kampstart: 4 september 2017 klokken 18:00
 • Se fodboldkampen: Bliver vist på kanal 5
 • Odds på kampen: Alle odds er fra denne bookmaker.
A

Danmarks styrker

 • FAKTA: Topspillere. Danmark har et landshold med flere internationale topspillere. Christian Eriksen er vores ypperste spiller, der efter 4:0 afklapsningen i fredags af Polen er blevet sammenlignet med Michael Laudrup. Eriksen er ikke den eneste topspiller. Danmark har Schmeichel, Simon Kjær, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Bendtner plus mange flere. Danmark er langt bedre end FIFA´s rangliste som nummer 46 ellers indikerer.
  Bendtner spillede blot 15 minutter mod Polen og jeg forventer, at han må være enormt motiveret for at bevise sin værd mod Armenien. Cornelius og Nicolai Jørgensen scorede begge mod Polen – så Bendter SKAL på tavlen i mandagens kamp, hvis Bendter vil være en del af landsholdets faste mandskab igen.
 • FAKTA: Mega favorit. Der skal spilles 9 VM-kval kampe mandag, som der alle er odds på hos bookmakerne. Danmark er et af 3 landshold, der alle er MEGA favoritter til at vinde. Odds på et 2-tal og dansk sejr er helt nede i 1,44.
 • FAKTA: Motivation. Danmark KAN hvis alting går landsholdets vej igen selv kvalificere sig direkte til slutrunden til VM 2018. Danmark har med andre ord en enorm motivation for at vinde kampen. Armenien har kun ”æren” at spille for.
 • FAKTA: I Gruppe E har Danmark en målscore på + 8 mål. Armenien har til sammenligning en målscore på -8.
 • FAKTA: Alle kan huske den famøse ”svipser” i Parken 11. juni 2013, hvor Danmark tabte med 0:4 til netop Armenien i VM 2014 kval kampen. Siden den kamp har landene mødt hinanden 4 gange og det er blevet til 3 sejre til Danmark og en enkelt uafgjort.
B

Armenien styrker

 • FAKTA: Armenien har slået Danmark 0:4 for 4 år siden i Parken. Danmark har ganske vist ikke tabt til nationen siden dengang, men det må alligevel sidde i de danske fodbold spillere, at Armenien kan være en potentiel farlig modstander.
 • FAKTA: Armenien har hjemmebane fordel og eksempelvis varmen (37 grader!!!)  kan være en fordel for hjemmeholdet.
 • FAKTA: Montenegro ligger i gruppe E på en delt andenplads med Danmark. Armenien vandt 3:2 over Montenegro 11. november 2016. Sejren til det undertippede mandskab kom efter at Armenien var  bagud 0:2 ved pausen. Et vildt comeback i anden halvleg og mål af Grigoryan, Haroyan og Ghazaryan og Armenien havde lavet en lille sensation igen.
 • FAKTA: Armenien har vundet de 2 seneste hjemmekampe i træk på hjemmebanen Republican i VM 2018 kvalifikationen.
C

Indbyrdes kampe

 • FAKTA: Siden 10. september 2013 har Armenien og Danmark mødt hinanden 4 gange. 3 sejre til Danmark og 1 uafgjort.
 • FAKTA: 11. juni 2013 vandt Armenien 4:0 over Danmark i Parken. Det er meget få landshold, der har vundet i Parken over Danmark, men Armenien er ét af de lande!!!
D

Spilforslag

 • Kampens resultat: Danmark (nummer 46 på FIFA)  vandt fortjent over Polen (Nummer 5 på Fifa´s liste) med cifrene 4:0 i fredags den 1. september. Det er en flot sejr og alle forventer, at sejr nummer 2 kommer næsten pr. automatik over Armenien, som blot ligger nummer 72 på FIFA´s verdensrangliste. Danmark BØR også vinde denne kamp – men odds på 1,44 på dansk sejr, det er desværre sat meget lavt. Det gør dog ikke noget set med odds brillerne på, for i 1X2 odds bør man mere fokusere på de andre muligheder. Odds på 1-tallet er helt oppe at ringe i odds 9, men objektivt set er det ”X” man skal gå efter i denne kamp til odds 4,50. Et ”X” er mere sandsynligt end en dansk sejr og odds er tilsvarende langt bedre betalt.
 • Antal mål: Danmark spillede 7. september 2015 mod Armenien i en EM kvalifikationskamp. Kampen blev spillet i Armenien og sluttede 0:0. Siden kampen 11. juni 2013 er 3 ud af 4 kampe mellem disse 2 nationer sluttet med få mål. Armenien har blot æren at spille for, mens Danmark vil være tilfredse med en kneben sejr. Få mål er mest sandsynligt så odds på UNDER 2,5 mål til odds 1,95.
 • Første målscorer: Bendtner til at score det første mål til odds 5,50. Får Bendter lov at starte inde, så er han motiveret, brandvarm og i særlig grad topkvalificeret til at score første mål.
E

Gruppe E

Danmark og Montenegro på en delt andenplads.

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold --> ”Landskampe - Oversigt” --> Armenien v Danmark

Alle alternativer at spille på plus bonus til nye kunder

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Nyheder og spil fiduser
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
03-11-2017 Eliteserien , vinder historik og mange mål – odds 2,75 og odds 1,64
Eliteserien i norsk fodbold, er i kraft af Nicklas Bendtners flotte præstationer for topklubben Rosenborg, igen blevet flot eksponeret i det danske medie hav. Rosenborg er også allerede snublende nær endnu et norsk mesterskab med blot 3 spillerunder igen og 8 points forspring til Molde på andenpladsen.
Det er ikke Rosenborg, som disse odds forslag kommer til at kredse om. I stedet er det et par midterklubber, som begge har en interessant indbyrdes statistik. Udeholdet har historisk haft et særdeles godt tag på hjemmeholdet fra Sandefjord og når hjemmeholdet ovenikøbet er inde i en meget svær dagsform, så skal man da overveje et 2-tals odds, som er helt oppe at ringe. Forvent desuden mange mål.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3