top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!

Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.

Ramte plet til odds 8 og odds 6 (odds 10 livebetting)

Især var Danmarks landskampe meget lukrative for alle dem, der havde fulgt Bookmaker´s primære odds forslag til begge landskampe. Odds på Christian Eriksen som ”første målscorer”.
  • Torsdag var odds på Christian Eriksen som første målscorer på odds 8. RAMTE PLET. Læs odds forslaget.
  • Søndag var odds på Christian Eriksen som første målscorer på odds 6 INDEN kampstart. Ventede man med at spille på ham indtil starten af 2. halvleg (Livebetting hos denne bookmaker) var odds på ham steget til odds 10. RAMTE PLET Læs odds forslaget.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3