top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Betting Tips


Side 7 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
01-08-2015 Vanvids odds på Brøndby – Hobro , kampstart søndag 18:00
1. august 2015
Brøndby har en meget mørk plet i sin superliga statistik, når det gælder søndagens modstander Hobro. Bookmakerne har vanen tro næsten pr. automatik gjort Brøndby til mega favoritter mod deltids profferne fra jyske Hobro. Der bliver tit grint og peget fingre af hobrogenserne, som malker køer om morgenen og spiller fodbold på det højeste niveau om aftenen. Kampen mellem Brøndby og Hobro er David mod Goliath, men læs for din egen skyld lidt statistik fra den seneste sæson nedenfor fra opgørene mellem de dyre drenge fra vestegnen og Hobro.Du vil blive overrasket, hvis du har fortrængt historikken mellem disse 2 klubber. Odds der er sat fokus på til denne superliga kamp er enormt høje og er bestemt værd at overveje.
...læs mere

28-07-2015 FC Midtjylland – Apoel Nicosia med ekspert odds og statistik, kampstart 19:00
28. juli 2015
FC Midtjylland er danske mestre i fodbold 2014/15. Tirsdag skal den danske mesterklub spille sin første Champions League kvalifikations kamp mod cypriotiske Apoel Nicosia. Apoel  er en europæisk klub, som de fleste danske fodbold fans kan nikke genkendende til, idet Apoel har ekspederet flere danske superliga klubber ud af Champions League kvalifikationen. Tirdsdag aften skal klubberne spille den første af 2 kampe i Champions League kvalifikationen 2015/16. FCM er snævre favoritter i denne kamp, men INGEN ved faktisk hvilket niveau man kan forvente fra cyprioterne i aften.

...læs mere

26-07-2015 Spil fidus FODBOLD: Viborg - AGF, kampstart mandag 27 juli klokken 19:00
26. juli 2015
Viborg og AGF er begge nyoprykkere fra 1. division. Viborg vandt Danmarks næstbedste række med 65 point, mens AGF snuppede andenpladsen med 61 point. Begge klubber var relativt suveræne i 1. divison, idet den tredje bedste klub blot havde 51 point, da sæsonen var færdigspillet.
Nu spiller begge klubber i Superligaen og niveauet er væsentligt højere. Alligevel var AGF i superligaens første spillerunde i stand til at vinde 2:1 over Brøndby i Århus. Viborg var ikke nær så dygtige, men slap alligevel med et hæderligt nederlag på 2:0 mod FC Midtjylland.
Spørgsmålet i mandagens kamp er, hvem af de 2 klubber er stærkest?

...læs mere

Dagens etape 18. den 23. juli 2015
23. juli 2015

...læs mere

19-07-2015 Dagens etape 15. den 19. juli 2015 med favorit tips
19. juli 2015

...læs mere

16-07-2015 Spilforslag ETAPE 12 Tour de France 2015. Løbets kejser giver gaveodds på 2,50
15. juli 2015
Chris Froome var i en liga for sig selv for 2 dage siden. I dag den 16. juli er der endnu en bjerg etape, der er en ren lækkerbidsken, for alle os der elsker Tour de France. Første bjerg i dag er opvarmning på et kategori 2 bjerg. Dernæst følger 2 bjerge i kategori 1, mens etapen slutter oppe på toppen af Plateau de Beille – et bjerg UDEN for kategori. Dagens 12´te etape er skræddersyet til en dyst mellem løbets absolutte topryttere. Mange af favoritterne vil en efter en give op, når tempoet op af Plateau de Beille for alvor bliver sat op. Kig på etapen profilen nedenfor – simpelthen på papiret en drømmeetape for alle tour fans.
...læs mere

14-07-2015 Etape 10 – spilforslag på FAVORITTEN – alt andet er GALIMATIAS
13. juli 2015
Etape 10 i Tour de France er den første bjerg etape og den er fuldstændig perfekt. Efter en hel dag med flad og småbakket terræn slutter tirsdagens etape op af et relativt stejlt bjerg Col de Soudet. Det bliver vildt, det bliver voldsomt. Jeg forventer en forrygende finale med et favoritfelt, der kommer til at ton´se afsted op af bjerget. I holdtidskørslen så vi, at Chris Froome allerede er i SUPER TOUR FORM og hans favorit værdighed i etape 10 er meget naturlig og et spil på ham er lige til højrebenet.
...læs mere

12-07-2015 Tour de France 2015 – dagens 9. etape HOLDTIDSKØRSEL og MEGET sandsynlig ODDS FIDUS søndag 12. juli 2015
12. juli 2015
I dag er der holdtidskørsel. Teejay Van Garderen er kaptajn for det amerikanske BMC mandskab. Han er blot 13 sekunder efter løbets førende rytter Chris Froome INDEN dagens holdtidskørsel. Allerede nu regnes han for en af podie favoritterne og i dag kan han snuppe den gule trøje. På dagens etape er BMC også oppe i et højt odds, selvom de er MEGA potentielle vindere af etapen og Van Garderen har udtalt, at ”vi er verdensmestre” og fire af dem, der var med til at vinde VM, er tour ryttere.

...læs mere

01 Tour de France 2015 med spil og odds
5. juli 2015
Tour de France 2015 har haft start dato lørdag den 4. juli. TV2 transmitterer samtlige etaper som de plejer at gøre og det eneste, der adskiller dette års Tour fra tidligere år er, at vi i år desværre IKKE har et dansk cykelhold at følge, idet Bjarne Riis IKKE længere er tilknyttet Tinkoff / Saxo. Årets tour er trods fraværet af dansk cyklings mest markante profil og personlighed Bjarne Riis alligevel på forhånd måske den mest interessante nogensinde at følge. I år er der ikke blot en favorit men 4 plausible favoritter til at vinde Tour de France 2015. Chris Froome er på forhånd udråbt til at være den største favorit blandt favoritterne, men eftersom han IKKE gjorde det bedste væsen af sig i den første enkeltstart på blot 13,8 km, så er det måske snarere Nairo Quintana, som er favoritten? En ting er dog sikkert – Tour de France er MEGET sjovere at følge, hvis man holder med nogen i løbet. Det er derfor oplagt at spille på mindst et eller 2 odds fra listen nedenfor, så du selv har noget på spil også, når Touren bliver kørt i ugerne fremover. Jeg har desuden fundet et enkelt odds, som faktisk giver en flot forrentning, men det er alligevel enormt sandsynligt. Det hedder som altid HOVEDTIP.
...læs mere

05-07-2015 Tippeligaen med sandsynlige odds når topholdet Rosenborg møder bundholdet Bodø/Glimt, kampstart 20:00 søndag aften
5. juli 2015
Den bedste fodboldliga i Norge Tippeligaen drøner derudaf på højtryk, mens hovedparten af andre ligaer rundt omkring i Europa ligger i dvale herunder den danske superliga. I dag er fokus kampen med sandsynlige tips og odds begrundet i statistik og tendenser et anliggende mellem 2 norske klubber, som ligger i hver sin ende af tabellen. Det bliver en fodbold kamp, der på forhånd har en kæmpe favorit og desuden bliver den også ganske underholdende at følge live, idet jeg forventer mange mål. Kampen har live odds og spilletidspunktet er søndag aften klokken 20:00 - perfekt tidspunkt efter en herlig sommerdag med over 30 grader i skygge.
...læs mere

04-07-2015 Copa America FINALE, Chile – Argentina, SE KAMPEN GRATIS og se det mest sikre og sandsynlige spil ,når Messi og de andre milliard dyre topspillere krydser klinger
4. juli 2015
I aften lørdag den 4. juli 2015 er der finale i Copa America. En af forhåndsfavoritterne Argentina med verdens stjernerne i front, Lionel Messi, Agüero og Di Maria er i finalen mod Copa America turneringens værtsnation Chile, der blandt andet har verdensstjernerne Alexis Sanchez og Arturo Vidal på sit landshold. Aftenens sydamerikanske finale er derfor et møde mellem nogle af de dygtigste og dermed også bedste betalte fodbold spillere i verden. Messi, Agüero, Di Maria, Higuain,Sanchez og Vidal – disse spillere ALENE er samlet set milliarder værd – ikke blot millioner, så vil man gerne se topfodbold, så er det i aften det gælder. Desuden kan man se fodboldkampen HELT GRATIS (læs nedenfor hvordan) og her i sommervarmen, så er det et perfekt tidspunkt fodbold kampen bliver spillet på i aften klokken 22:00. God fodbold kamp og kæft hvor jeg glæder mig!
...læs mere

14-06-2015 EM kval 2016 landskampe med sandsynlige odds og spil, Slovenien – England, Ukraine – Luxembourg, Hviderusland – Spanien, Sverige - Montenegro
14. juni 2015
Danmark gik et gigant skridt videre mod EM kvalifikationen i Frankrig 2016 igår ved at besejre Slovenien 2:0. Spilforslag 1 og 2 i går som var ”hovedtip” og ”meget sandsynligt” gik begge hjem, så tillykke med gevinsterne til jer, der spillede på det. I dag søndag den 14. juni er der adskillige fodbold kampe at spille på med sandsynlige odds begrundet såvel i statistik som dagsform og jeg har valgt 5 kampe primært fra EM kvalifikationen.
...læs mere

14-06-2015 Copa Amerika, Brasilien – Peru, Se fodbold kampen HELT gratis i aften
14. juni 2015
Endelig er der en kamp fra Copa Amerika, hvor dagens kamp er et anliggende mellem Brasilien og Peru. Husk at ALLE uanset tv pakke kan se denne kamp 100% gratis fodbold tv på bet365´s hjemmeside i aften og i nat LIVE, så det er bare med at få gjort det klart til samba bold i aften. Brasilien er desuden et landshold der er kommet i ”vindermode” – de vinder HVER gang de spiller, så det er faktisk meget sandsynligt de fortsætter den trend. Spil løs!
...læs mere

01 Landskamp: Danmark – Serbien, En sejr i lørdagens EM 2016 kvalifikations kamp er et STORT skridt på vej mod kvalifikation
13. juni 2015
Danmark skal i aften i Parken klokken 20:45 spille EM kvalifikationskamp mod Serbien. Inden dagens kamp ligger Danmark på en andenplads i EM 2016 kvalifikations gruppe I med 7 point. Gruppens nummer 1 er Portugal på 1. pladsen med 9 point. 3. pladsen er besat af overraskelsen Albanien, der sidste år i september chokerede hele fodbold verdenen ved at besejre Portugal, der spillede hjemme!!! Dagens modstander for Danmark er Serbien, som hidtil i denne kvalifikation har skuffet fælt, idet de blot har hentet 1 point i deres første 4. kampe. Inden turneringen gik i gang var alle fodbold eksperters vurdering, at Portugal vill snuppe førstepladsen i gruppe I, mens de følgende topplaceringer ville være et anliggende mellem Danmark og Serbien.
De første 4. kampe har altså vist, at denne gruppe har indeholdt gedigne overraskelser og intet er afgjort endnu.
...læs mere

07-06-2015 Superligaen lukker ned: Danske superliga forslag (5 stk.) med odds & særligt udvalgte sandsynlige odds (3 stk.) til udenlandske fodboldkampe
7. juni 2015
I dag den 7. juni 2015 er det sidste spilledag i superligaen. Såvel toppen som bunden er allerede afgjort, så umiddelbart er der ikke det store på spil i dag for hovedparten af superliga klubberne. Os der spiller på odds kan dog lukrere på flere interessante tendenser i dag, så  snup 2-3 sandsynlige odds i spil forslagene nedenfor og nyd fodbold kampene enten på tv eller på et af de danske stadions.
I dag har et par ganske sandsynlige udenlandske fodbold kampe også fundet vej til vores spil forslag. God fodbold søndag :-)

...læs mere

06-06-2015 Champions League finalen 2015, Juventus – Barcelona, kampstart 6. juni klokken 20:45
6. juni 2015
I aften lørdag 6. juni 2015 er der finale i Champions League. Kampen skal spilles på neutral bane på Olympia Stadion i Berlin og ingen af klubberne har derfor fordel af hjemmebane. På forhånd er Barcelona af alle fodbold eksperter heriblandt danske og udenlandske tidligere og nuværende topfodboldspillere allerede udråbt til storfavoritter til at vinde Champions League trofæet – pokalen med de store ører.
Begge af aftenens topklubber fra henholdsvis Italien og Spanien er nykårede nationale mestre og pokalvindere. Juventus vandt sågar sin nationale turnering i overlegen stil med 17 point ned til nummer 2. Det er derfor ikke tilfældigt, at Juventus er kommet i en Champions League finale – Juventus er i fremragende form i denne sæson.Spørgsmålet er om det er nok mod verdens bedste angreb personificeret af Lionel Messi, Suarez og Neymar?
...læs mere

17-05-2015 FC Midtjylland – FC København – Danske mestre i dag, se odds og spilforslag, kampstart 19:00
17. maj 2015
FC Midtjylland har en hjemmebane, som i denne sæson har resulteret i 42 point af 42 mulige point. 14 sejre, 0 uafgjort og 0 tabte kampe. I dag kommer FCK på besøg og løverne skal i aften forsøge at gøre det umulige og hente 3 point mod FCM. Bookmaker.dk har kigget på fakta og har fundet 2 odds, som er de mest sandsynlige i dagens kamp efter vores opfattelse. Vi er overbeviste om, at mesterskabet reelt bliver afgjort i aften og det bør den kloge tipper profitere på.
...læs mere

11-05-2015 Bayern ER i krise OG scor et HØJT CL odds, Bayern München – Barcelona, kampstart 20:45 12. maj
11. maj 2015
Tirsdag aften er der returkamp mellem Barcelona og Bayern München. Klubberne mødtes onsdag 6 maj på Camp Nou, hvor Barcelona vandt med de overbevisende cifre 3:0 blandt andet via Lionel Messi´s mål til både 1:0 og 2:0. Umiddelbart ligner det allerede videre avancement i Champions League til Barcelona, men hvor er det den kloge tipper med fordel bør placere sine indsatser? Bookmaker.dk har kigget på statistikken og formen for klubberne og der er faktisk tæt på gaveodds i denne topkamp.
...læs mere

12-04-2015 Manchester United – Manchester City med sandsynlige spilfiduser & odds forslag, kampstart 17:00
12. april 2015
I dag søndag den 12. april 2015 er der et brag af en fodboldkamp i den engelske Premier League. Premier League´s nummer 3, Manchester United, får besøg af rækkens nummer 4, Manchester City. 4 af klubbernes seneste 5 møder har budt på mange mål, så alle forventer en underholdende kamp mellem 2 af engelsk topfodbols absolut mest offensive fodbold klubber. Bookmaker.dk har fundet de mest sandsynlige og spilbare odds til alle os odds eksperter, der spiller med fornuften.
...læs mere

05-04-2014 Brøndby - FC København & Crystal Palace – Manchester City, Mandag 2. påskedag 6. april 2015
4. april 2015
FCK er 11 point efter FC Midtjylland netop nu. Uanset om FC midtjylland vinder eller ej, så er det et krav, at FCK får 3 point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde det danske mesterskab i fodbold anno 2014/15. FCK må derfor have en enorm motivation. Oveni skal betydningen af at modstanderen er Brøndby heller ikke undervurderes og FCK har historisk set en ganske fin statistik mod Brøndby. Der er især 2 meget sandsynlige odds til mandagens mest interessante fodbold kamp, som man bør overveje at placere et væddemål eller 2 på.
I Premier League er det mesterskabs kandidaten Manchester City, der giver et fornemt odds, når de vinder over en klub, som de ALTID vinder over.
...læs mere

5-4-2015 Esbjerg fB - FC Midtjylland & Celta Vigo – Barcelona, kampstart 5. april 2015 klokken 19:00 & 21:00
4. april 2015
FC Midtjylland lå til at vinde guld sidste sæson i superligaen, men AaB vandt som bekendt mesterskabet og fik ovenikøbet The Double, mens FCM slukørede måtte se deres sæson smuldrede på blot nogle timer, idet FCK snuppede andenpladsen. I år er FCM dog tilbage i samme vinderform som sidste sæson og denne gang er der intet der tyder på, at der er andre klubber der kan matche de gæve midtjyder. Dagens modstander Esbjerg har desuden en meget dårlig statistik mod FCM og lægges dertil, at Esbjerg fodbold-toget i denne sæson ikke har været særligt velkørende, så er der faktisk et ganske godt odds til dagens Alka superliga fodboldkamp.
Bookmaker.dk har desuden valgt at sætte spot på Barcelona´s sene aften kamp mod Celta Vigo, som vi alle kan se gratis på computer eller tv via chromecast eller lignende hardware.
...læs mere

29-03-2015 Landskamp i aften: Frankrig – Danmark, sikkert og højt odds
29. marts 2015
Det franske landshold skal i aften 29. marts 2015 klokken 20.45 på hjemmebane i Saint Etienne, der ligger tæt på Lyon,  forsøge at revanchere sig efter det pinlige 1:3 nederlag fornylig mod Brasilien. I dag den 29. marts er det Danmarks landshold, den franske verdens elite kommer til at spille mod og selvom det blot er en venskabskamp, vil det med garanti være en kamp begge landes fodbold mandskaber vil gøre alt for at vinde.
...læs mere

22-03-2015 DYNAMIT FODBOLD SØNDAG Odds på 5 fodbold kampe med Barcelona – Real Madrid , Liverpool – Manchester U og superligaen & 10 ekspert odds søndag den 22. marts 2015
22. marts 2015
Er du bidt af odds og fodbold, så er denne søndag den 22. marts 2015 en herlig dag. I England er der topopgør mellem Liverpool og Manchester United. Begge klubber er i god kampform i øjeblikket så det bliver enormt underholdende og Bookmaker.dk har fundet de sandsynlige odds, der skal spilles. I Spanien er der i aften dog en kamp med alle verdensstjernerne, idet Barcelona med Messi tilbage i topform tager imod Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Bookmaker.dk har igen kigget i statistikkerne og der er især 1 odds, som alle bør overveje at spille – dette er topunderholdning på aller øverste hylde og det ved verdensstjernerne udmærket godt. Derfor – forvent mange mål og en yderst underholdende kamp og husk at alle kan se den med adgang til en computer – ganske gratis. Hav en fantastisk fodbold søndag allesammen.
...læs mere

15-03-2015 Sandsynlige fodbold ekspert odds (12 stk. spilfiduser) Superligaen, Premier League, Bundesligaen, Ligue 1 og spansk fodbold PLUS 1000 kr gratis væddemål
15. marts 2015
Bookmaker.dk har fundet 12 tendenser i fodbold til i dag søndag den 15. marts 2015, som man kan tage udgangspunkt i til søndagens fodbold kampe. Der er i dag fundet de mest sandsynlige odds til superligaen, hvor blandt andet FCK og Esbjerg skal møde hinanden.
I Premier League skal Chelsea i kamp i dag og kan med Manchester City´s fadæse igår mod Burnley i dag blot fortsætte ud af statistikkens spor og komme meget tæt på et engelsk mesterskab.
Bundesligaen, den franske liga og den spanske liga er også repræsenteret med fodbold kampe i dag på Bookmaker.dk og her er der både gode og ganske sandsynlige odds også. God fodbold søndag.
...læs mere

09-03-2015 Champions League odds og statistik med spilfiduser ONSDAG 11. marts, Chelsea – PSG & Bayern München - Shakhtar Donetsk. Kampstart klokken 20:45
9. marts 2015
Bayern München er den anden topkandidat til at vinde Champions League trofæet. Det var lidt en ”fuser”, at den tyske storklub i den første CL kamp på udebanen Arene Lviv den 17. februar 2015 mod onsdagens modstander Shakhtar Donetsk blot fik 0:0. Tyskerne er derfor ikke blot tændte med må forventes at være glohede til at vise hele fodbold Europa, at de er favoritter til at vinde denne turnering og med en hjemmebane, der har givet sejre i 91,66% af klubbens Bundeliga kampe i denne sæson, så har tyskerne noget at have selvtilliden i.
Chelsea skal også i ilden på eget græs og den engelske klub taber faktisk aldrig for tiden i CL – derfor meget sandsynligt at de heller ikke gør det når videre deltagelse i CL skal afgøres på Stamford Bridge.
...læs mere

08-03-2015 Champions League odds og spilforslag TIRSDAG 10. marts, Real Madrid – Schalke 04 & Porto – Basel. Kampstart klokken 20:45
8. marts 2015
Real Madrid er den ene af 2 topkandidater til at vinde Champions League 2014/15. Den første kamp mod tirsdagens modstander Schalke 04 sluttede også med et forventeligt resultat på en 0:2 udesejr til RM. Der er flere enormt sandsynlige odds på denne fodbold kamp, som man med udgangspunkt i statistik og tendenser bør overveje.
Den anden tirsdags CL kamp med Porto og Basel har en enkelt interessant tendens – Porto taber aldrig og på tirsdag 10. marts spiller de ovenikøbet på eget græs!
...læs mere

08-03-2015 NEW FIRM med statistik, odds og spil forslag, FCK – Brøndby, kampstart søndag 8. marts klokken 15:00
8. marts 2015
FCK er i superliga sammenhæng en af de mest formstærke klubber i øjeblikket, idet de seneste 6 kampe har resulteret i 13 point. Brøndby er modsat en af de mindst formstærke og det afspejler sig i at De Gule blot har vundet 2 kampe og hentet 7 point ialt fra de seneste 6 superliga kampe. Den indbyrdes statistik mellem klubberne er heller ikke sjov læsning for Brøndby, idet FCK er klubben, der kan brøste sig af at have klaret sig bedst i Danmarks største fodboldkampe målt på medie og publikums interesse, for er der en ting New Firm kan, så er det at tiltrække sig en enorm interesse og opbakning. Bookmaker har kigget på de mest sandsynlige odds til dagens topkamp mellem 2 traditionsrige københavner klubber og der er flere odds, der umiddelbart er lige til højrebenet, hvis statistikkerne blot fortsætter.
...læs mere

08-03-2015 Spilforslag med odds og statistik: Atletico Madrid – Valencia, kampstart søndag 8. marts klokken 21:00
5. marts 2015
Primera Division aka La Liga har i aften dansk tid klokken 21:00 et spansk topbrag på programmet, som alle gratis kan følge med i live på bet365. Begge klubber ligger i denne sæson et niveau under Barcelona og Real Madrid. Offensivt er der INGEN andre klubber der kan hamle om med verdensstjernerne fra Barca og Real, men Atletico og Valencia er alligevel klubber, som man bør ofre lidt ressourcer og tv tid på. I dagens topkamp er der desuden nogle af de mest sandsynlige odds, som den spanske La Liga har at byde på.
...læs mere

01-03-2015 La Liga med ekspert tips baseret på statistik og tendenser til topkampen Sevilla – Atletico Madrid, kampstart 1. marts klokken 19:00
1. marts 2015
Sevilla er den eneste klub i La Liga som i denne sæson er UBESEJRET på sin hjemmebane Ramón Sánchez Pizjuán. En del af forklaringen ligger i klubbens enormt stærke defensiv på eget græs. Der er blot scoret 7 mål på klubben i sæsonens første 12 hjemmekampe. De eneste 2 andre klubber i La Liga som har den samme flotte hjemmebane statistik er de 2 stjernespækkede mandskaber fra henholdsvis Barcelona og Real Madrid. Den flotte defensiv er ikke sket på bekostning af en trist offensiv, idet Sevilla faktisk er den 5´te mest målfarlige klub på hjemmebane med 25 træffere i 12 kampe. Denne kamp vises gratis hos en enkelt bookmaker, som du kan læse mere om længere nede og der er flere ganske fornuftige og sandsynlige odds til denne kamp – og ikke mindst med fantastisk gode odds.
...læs mere

22-02-2015 Spilforslag (4 stk.) tips & odds til tysk topklub mod tysk bundklub, Wolfsburg – Hertha Berlin, kampstart 22. februar 2015 klokken 17:30
22. februar 2015
Bas Dost var 2-måls skytten i Wolfsburg´s sikre 2-0 sejr på tyskernes stadion Volkswagen Arena torsdag i denne uge. Wolfsburg der har danske Nicklas Bendtner på holdet er et tysk tophold og er i år reelt Bayern Münchens´s eneste udfordrer til det tyske mesterskab. Bayern München ligger solidt i spidsen af Bundesligaen med 55 point, mens Wolfsburg med sine 44 point og en kamp færre er det eneste tyske klubhold, som stadigvæk kan hente dem. Vinder Wolfsburg dagens hjemmekamg, så skiller blot 8 point de 2 tyske Bundesliga klubber. Se hvorfor Bookmaker mener denne fodbold kamp indeholder nogle af dagens mest sandsynlige odds nede under spilforslag.
...læs mere


Side 7 af 24
Gå til side    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3