top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Nyheder og ramte plet


Side 2 af 4
Gå til side    1  2  3  4  
RAMTE PLET IGEN i 13 af 13 spil tips i Champions League 2014/15 kampene i går!
23. oktober 2014
Du kan godt ærgre dig igen over du ikke spillede på Champions League 2014/15 kampene i går den 22. oktober 2014. Samtlige 13 spil og odds forslag Bookmaker.dk havde gjort opmærksom på ramte plet i 6 af CL kampene. Se dokumentationen nedenfor. Hvor sandsynligt er det lige? Vores mand her på Bookmaker.dk er god til at fokusere på de ”rigtige” odds og har I set filmen "Tilbage til fremtiden", så mistænker vi ham lidt for at gemme på en hemmelig viden. Tillykke til jer alle med gevinsterne. Alle 4 odds i Liverpool – Real Madrid gik hjem, blandt andet et odds på 4,33. I Galatasaray – Dortmund gik alle 4 odds forslag ligeledes hjem, her var det højeste odds spillet ”lige på” 2,60, idet Dortmund vandt begge halvlege. Hvis nogen af jer kombinerede nogen af oddsene igår, har I kunne hente gigantiske odds. Tillykke, tillykke, tillykke.
...læs mere

God start på weekenden – Ramte plet - PLUS stort kampprogram denne fodbold lørdag
18. oktober 2014
I går spillede AaB og Hobro mod hinanden på Aalborg stadion. Kampen sluttede 1:1 og den forløb, som vi havde forventet. Det mest sandsynlige resultat var en uafgjort og med lidt held kunne Hobro godt have vundet. Det var dog de få mål, som vi selv spillede på og 2 mål er under 2,5 mål, så oddset på 1,90 gik hjem fra bet365. Håber der var mange der spillede med. Læs spil tips fra i går her.
...læs mere

10 tips af 10 mulige har ramt plet på 4 dage – SÅDAN!
2. oktober 2014
Bookmaker.dk er nu oppe på 10 tips af 10 mulige siden søndag den 28. september 2014. Alle har ramt PLET! Vil du læse om spilfiduserne skal du blot klikke på linksene nedenfor. I går var det de spanske topklubber Real Madrid og Atletico Madrid der blot fortsatte med IKKE at tabe for Atletico´s vedkommende og for Real Madrid var det blot at vinde samt spille en kamp med over 2,5 mål.
...læs mere

7 tips i træk har ramt plet IGEN
1. oktober 2014
Søndag den 28. september 2014, mandag den 29. september og tirsdag den 30. september ramte ALLE hovedtips i spilfiduser plet. Bookmaker.dk er oppe på 7 tips i træk. Nedenfor er resultaterne af kampene og links til artiklerne, som du kan ærgre dig over du ikke fik læst.
...læs mere

13 tips har ramt plet i træk!!!
24. september 2014
Det er meget vildt, at man rammer så mange fodbold resultater rigtigt i træk, som Bookmaker.dk har gjort de seneste par dage fra fredag 19. september 2014 og frem. Kampen i går mellem Real Madrid og Elche sluttede med en favorit sejr på 5:1 og kampen blev målrig, som fakta og statistik også indikerede at den ville blive. Status er nu, at der er 13 offentliggjorte odds  tips i træk siden i fredags, som har ramt plet. Derfor - RAM PLET MED DIN BOOKMAKER!
...læs mere

Ramte Plet IGEN! 12 rigtige betting tips i træk!
23. september 2014
Mandag den 22. september 2014 tog Bookmaker.dk en afstikker til den russiske liga ”Premier League”, idet vi havde spottet en negativ tendens for en oprykkerklub. Tipsene gik på, at den ene Moskva klub ville fortsætte den negative udvikling og tabe igen og ovenikøbet med mange mål. Det holdt stik. Et hovedtip og et ekstra tip gik hjem, så nu er der 12 tips i træk siden i fredags, der har ramt plet.
...læs mere

22-09-2014 WaauW 10 af 10 mulige betting tips i hovedtips har ramt plet i træk på Bookmaker.dk!
22. september 2014
Statistikeren på Bookmaker.dk har været god til at spotte de rigtige odds. I går var det 7 hovedtips i træk, der var gået hjem. Det var INDEN OB – SønderjyskE og FCK – Brøndby kampene blev spillet i går søndag den 21. september 2014. Hovedtipsene i disse kampe gik også hjem plus et ekstra tips til odds 3,40. Håber endnu engang at der er mange derude, uanset hvem I spiller hos, der fulgte blot nogle af vores tips. 10 af 10 mulige siden i fredags. TILLYKKE med gevinsterne.
...læs mere

21-09-2014 VILDT Nu har 7 odds spil forslag IGEN ramt plet i træk fredag og lørdag
21. september 2014
Det er gået ganske flot med odds ´ene de seneste 2 dage. Alle primære odds og hovedtips forslag har ramt plet fredag og lørdag. Nedenfor er lavet en lille opsummering, så du kan læse resultaterne i fodbold kampene, som vi lavede betting tips til med udgangspunkt i fodboldtendenser. Der er lavet links til de oprindelige artikler nedenfor og det er i orden at ærgre sig over man ikke har spillet med. :-)
...læs mere

4 Top Fakta Tips i fodbold i træk har ramt plet IGEN!
11. september 2014
Bookmaker.dk har igen påbegyndt en serie Top fakta Tips. Mandagens tips til odds gik hjem.
Onsdagens 3 tips fra Copa del Rey og den brasilianske serie A gik også hjem. Det er skønt at se, når trends i fodbold bare fortsætter og os der gør lidt forarbejde kan lukrere på det og tjene penge.
Håber der var mange, der spillede med. Nedenfor kan du læse resultaterne fra odds forslagene i går.

...læs mere

31-08-2014 Bookmaker har med sine TOP FAKTA TIPS ramt plet med 9 kampe af 9 mulige!!!
31. august 2014
Det er helt forrygende som vores statistiker rammer plet med sine tips. Alle 3 tips fra i fredags gik OGSå hjem, så nu er Bookmaker oppe på 9 resultater i træk der rammer plet. Det er meget forskellige ligaer vi har sat fokus på og det vil vi fortsætte med i den kommende tid.

I dag har vi naturligvis sat ekstra fokus på superligaen også, så den er godt repræsenteret med blandt andet Aab og FCK´s kampe.
...læs mere

6 Top Tips i træk i fodbold ramte plet!
29. august 2014
Det er utroligt som tendenserne i professionel fodbold har det med at fortsætte for os i øjeblikket. I går satte Bookmaker spot på 3 tendenser og alle som én fortsatte. Til dem der valgte at spille var der blandt andet et odds til 4,20. Se alle tendenserne, som fortsatte i går her.
...læs mere

19-08-2014 Champions League fodbold med kval. kampe tirsdag aften. Odds på Arsenal, FCK, Leverkusen, Napoli, Salzburg etc.
19. august 2014
Champions League kvalifikationsrunde 4 bliver afviklet i dag tirsdag og i morgen. I dag er det primært FCK´s kamp i Parken mod tyske Bayer Leverkusen, som har mediernes interesse. Internationalt er det ikke den kamp, som har mest fokus. Det er nok snarere Besiktas – Arsenal, idet bookmakerne tilbyder endnu flere spil muligheder på den end på den med dansk deltagelse. Nedenfor kan du se hvilke andre klubber der møder hinanden med odds.
...læs mere

11-08-2014 Odds der ramte plet mandag
11. august 2014
Esbjerg og Silkeborg spillede i dag 4. runde i superligaen og jeg havde på forhånd forventet, at kampen ville blive meget tæt og kunne i princippet ende med hvad som helst. Det var derfor også en gave fra bookmakerne, at oddset på såvel uafgjort som 2-tal var ganske godt betalt. Eftersom vi blot spillede på ”Uafgjort eller Silkeborg” samt en kamp med under 2,5 mål, så gik de fleste odds hjem i går. Jeg valgte ikke at spille på ciffertips i går, men eftersom kampen sluttede 0:0, så håber jeg der var andre der gjorde det, eftersom uanset hvad man havde spillet på, så havde det været et gratis væddemål i kraft af ”pengene tilbage” i tilfælde af et 0:0 resultat fra dagens benyttede bookmaker.
...læs mere

Europa League returkampe med odds: Esbjerg – Ruch Chorzow & Brøndby – Club Brügge
7. august 2014
I dag gælder det Esbjerg og Brøndby, der begge skal forsøge at komme et skridt videre til Europa League. Første kamp mellem Esbjerg og Ruch endte 0:0, så kravet i dag er en sejr til esbjergenserne på eget græs. Oddset på 1-tallet er på 1,61. Det er et lavt odds efter vores mening eftersom klubberne niveau mæssigt er meget lige. I Brøndby kampen er der en del mere værdi, idet kravet ligeledes er en dansk sejr. Brøndby fik en lussing i sidste uge, da de tabte mod Club Brügge med cifrene 3:0 på Jan Breydel Stadion. Kravet til den tidligere danske topklub er derfor minimum en 3 måls sejr i dag i ordinær tid. Er det sandsynligt? Det er det i den grad og 1-tallet på 2,70 er efter omstændighederne enormt godt.
...læs mere

07-08-2014 Bookmaker eksperterne ramte plet IGEN med adskillige odds!
7. august 2014
Bookmaker eksperterne ramte plet IGEN! Champions League kvalifikationen i går onsdag den 6. august var igen i sit gavmilde hjørne. Bookmaker præsenterede flere odds muligheder og en ting havde de tilfælles overordnet. Vi troede og vurderede, at dansk succes i begge kampe var meget sandsynlig og begge kampene sluttede med 2:0 til såvel AaB og FCK, så vi ramte plet. Begge klubber er videre i Champions League kval. turneringen og selvfølgelig spillede du på det – det var i hvert fald det, vi skrev du burde gøre. :-)
...læs mere

06-08-2014 Champions League kvalifikations kampe med odds – Returkampe
6. august 2014
I aften er der returkampe i kvalifikationskampene til Champions League . Danmark er stadigvæk repræsenteret i turneringen med klubberne FCK og AaB. Aab spåes af odds analytikere at have minimal chance for samlet at kvalificere sig videre til næste runde, eftersom de på hjemmebane i sidste uge tabte med 0:1 mod dagens modstander Dinamo Zagreb fra Kroatien. Et krav for videre deltagelse for AaB er derfor en sejr på udebane i dag – intet mindre kan gøre det. Odds på et 2-tal og nordjysk Champions League succes er helt oppe at ringe i odds 7!!! Læs Bookmaker´s spil forslag til Dinamo Zagreb – AaB senere på dagen.
...læs mere

Allsvenskan kampprogram 2014 - Komplet med datoer og tidspunkter
5. august 2014
Allsvenskan kampprogrammet er enkelt og overskueligt med datoer og tidspunkter for resten af sæsonen 2014 - intet andet. Den svenske Allsvenskan begyndte 30. marts 2014 og slutter 2. november 2014.
...læs mere

Kampprogram for 2. division Øst for sæson 2014/15
5. august 2014
2. division Øst kampprogrammet 2014/15 præsenteret i en enkel og overskuelig punktform. Fodboldrækken i Øst Danmark starter 9. august, mens sidste spilledag er 20. juni 2015.
...læs mere

Kampprogram 2. division Vest sæson 2014/15 dansk fodbold
5. august 2014
Komplet 2. division Vest kampprogram med spilletidspunkter og starttider. Danmarks tredje bedste række i fodbold i Vest starter 8. august 2014 med 2 åbningskampe. Brabrand -  Kolding IF samt Ringkøbing - Thisted er årets første fodboldkampe i 2. division Vest. Turneringen har sluttidspunkt den 20. juni 2015.
...læs mere

Portugal Primeira Liga fodbold kampprogram 2014/2015
4. august 2014
Kampprogram for den bedste portugisiske fodboldrække, Primeira Liga. Portugal´s 1. division i fodbold -->Primeira Liga starter 17. august 2014 og bliver afsluttet 25. maj 2015.
...læs mere

Æresdivisionen fodbold kampprogram Holland 2014/15
4. august 2014
Kampprogram for Æresdivisionen aka Eredivisie i hollandsk fodbold for sæsonen 2014 / 2015. Kampprogrammet er overskueligt med datoer og start tidspunkter for alle fodbold kampene i den bedste hollandske fodboldrække Æresdivisionen. Denne sæsons turnering starter den 8. august 2014 med en fodboldkamp mellem PEC Zwolle og FC Utrect. Sidste spilledag bliver 17. maj 2015.
...læs mere

1. division / Nordicbet liga kampprogram 2014/ 2015
4. august 2014
Kampprogram for 1. division i Danmark i sæson 2014/15. En komplet og yderst overskuelig programplan med datoer og sendetider i den danske 1. division, der ogå benævnes Nordicbet ligaen i indeværende sæson på grund af et sponsorat af bookmakeren Nordicbet.
...læs mere

Serie A kampprogram for sæson 2014/15 i italiensk fodbold
1. august 2014
Den italienske serie A i fodbold har første spilledag den 31. august 2014 og fodbold turneringen løber indtil 31. maj 2015. En overskuelig og meget enkel oplistning af de væsentligste info fra kampprogrammet for den italienske serie A i sæsonen 2014/2015 nedenfor.

...læs mere

Fransk Ligue 1 kampprogram 2014/15 i fodbold
31. juli 2014
Overskueligt kampprogram over den bedste fodboldrække i Frankrig --> Ligue 1, (Le Championnat). Årets franske fodbold turnering begynder 8. august 2014 og første kamp bliver i år Reims på hjemmebane mod sidste års mestre Paris St. Germain. Sidste spilledag i Le Championnat er 23. maj 2014.
...læs mere

31-07-2014 Europa League kvalifikations kampe og Bookmaker ramte plet igen!
31. juli 2014
Der er et hav af Europa League kvalifikations kampe i dag. Ikke mindst Brøndby´s møde med Club Brügge er meget interessant. Meget kan dog ske i disse kampe, men masser af muligheder, det er der.
...læs mere

Bundesligaen fodbold & kampprogram 2014/15
30. juli 2014
Bundesligaen kampprogram: Tysklands bedste fodboldrække Bundesligaen tæller 18 klubber. Den tyske Bundesliga i fodbold forløber over 34 runder. Turneringens åbningskamp den 22. august 2014 i runde 1 er et møde mellem de regerende tyske mestre Bayern München mod Wolfsburg.  De sidste Bundesliga kampe bliver spillet den  23. maj 2015 i runde 34.
...læs mere

Spansk La Liga / Primera Division programplan 2014/15
29. juli 2014
Programplan over den spanske La Liga. Meget overskuelig oversigt med datoer og sendetidspunkter for Primera Division som også kaldes La Liga. Den bedste spanske fodboldrække La Liga løber over 38 runder. Fodbold turneringen starter 24. august 2014 og løber indtil 24. maj 2015.

...læs mere

Kampprogram Premier League 2014/15 med med datoer og starttider
29. juli 2014
Premier League kampprogrammet på denne side er en komplet oversigt over samtlige fodbold kampe i Premier League sæsonen 2014/15. Der er ialt 38. runder i PL og første spilledag er den 16. august 2014. mens sidste spilledag er 24. maj 2015. Premier League fodboldkampene er på denne program oversigt opdelt i runder med kamptidspunkter og datoer. Alle datoerne er fremhævet for overskuelighedens skyld.

...læs mere

Superliga kampprogram 2014 / 2015 med dato og sendetidspunkter
28. juli 2014
Overskuelig oversigt over superliga kampprogrammet for sæson 2014/15. Samtlige superliga kampe med datoer og spille tidspunkter er angivet på denne side. Årets superliga kampprogram indeholder ialt 33 runder, hvor de første 17. runder bliver afviklet i 2014 og de resterende i 2015. Når der kommer spil tips og odds fiduser til udvalgte superliga kampe fra Bookmaker, vil du også kunne finde et link til spil tips artiklerne fra denne side.

...læs mere

Tour De France 2014 etaperne
5. juli 2014
Etaperne i Tour De France 2014.
...læs mere


Side 2 af 4
Gå til side    1  2  3  4  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3